ikiminikannesi_ 2lokummannesiii valla faydası kilo oldu ben nir.al yemekle devam etsen en az 30 kilo alırdım ve asla veremezdim ve çok da mutsuz olurdum şuan benim de 62 63 le doğuma girmem bekleniyor bakalım nirmal kilom zaten olmam gereken 54 55 orada doğum sonrası inerim gibi
ikiminikannesi_ Buby ya siz gebelik sekwri misiniz ekler yemişsiniz ve 120 biz gebelik sekeri olanlar normal yemekle 120 deyiz aka bana da çikolata dokunmuyor çikolata yiyorum 95 oluyor en fazla
Buby ikiminikannesi_ gebelik şekerim varmış börek falan yediğimde toklugum 90 oluyo bazen 100 oluyo illaki zararlıdır şu 1 haftadır çok bozdum diyeti ama belkide ben dengeliyorumdur az yiyip sık yiyen tipkerdenim bazen frenliyemiyorum kendimi
bimuallime Buby Araştırıp normal evdeki olanlarla şekerin çıksa bile beslenebilirsin. Ama sırf iştahlıyım işte canım istiyor gibi yeme. Kilo milo umrumda değil ama gebelik şekeri yüksekliği de düşüklüğü de sıkıntı.
Buby Beyzab95 arada kaçamak illa ki olucak ben diyet yaptım şu son 1 haftadır yapamıyorum zorlanıyorum artık diyet yapsamda 1 2 tatlı kaşık mutlaka tatlı bişeyler yiyorum🤦🏼♀️
ikiminikannesi_ Buby ne tüzel öyle çok değil benim 2.ayda cikti daha 13.haftamdayim önümde 6 ay var ben hoc kaçamak yapamiyorum