Kızlar hamilelik döneminde 20 kilo falan alıp doğumdan sonra zayıflamayı ne zaman başardınız? Kendi akrabam 3 ay olmadan inanılmaz kilo verdi hemde kendi dediğiyle diyet yapmadan ve sütte vermiyordu . Sizde nasıl oldu durumlar? Ekmeği tatlıyı keserek birazda sporla birkaç aya kendime gele bilirmiyim sizce
Doğum kilolarınızdan ne zaman kurtuldunuz?
56 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 70 kiloydum bugün 20.günüm 54 kiloyum emzirerek kolaylıkla verebilirsiniz bence
Sekine24 59 ile hamile kaldım tartıya en son çıktığım da 84+ lardaydım. Muhtemelen doğuma 86 87 ile gittim. Yarın 2 aylık olacak bebeğim, Şuan 67 kiloyum
minikmucizeemaak o kadar kilo veriliyor mu ya ven 65 buçuk kilo ile hamile kaldım suan ki kilom 75 bazen 76 o kadar kilo verirsem çocuğa süt olmaz 😔çok yiyebilen biri de degılım öyle elimde değil
Ben 30 kilo aldım hamilelikte 28 gün önce doğum yaptım en son tartıldığımda 10 kilo gitmişti 😁
mombutblondie vau gerçektenmi ya inanılmaz
minikmucizeemaak güzel vernişsiniz sizde❤️ emziriyormusunuz
minikmucizeemaak Bende bu kilolarda kalayım ya. Tekrar 48e düşmek istemiyorum 🤦🏻♀️
Ben 11 kilo almıştım ilk hafta 10 kilo verdim doğum yapalı 3 ay oldu emziriyorum da başka kilo vermedim bi 10 kilo daha verebilsem keşke
- Düzenlendi
Sekine24
Bende 2 ayda 90 dan 73 e indim.
Hamilelikte 5 kilo almıştım
- Düzenlendi
Kurtulamadim 3 senede sonra da ikinciye hamile kaldım 3 senede veremedigim 6 kiloyu hamile kalinca verdim bilsem daha önce kalırdım 😃😃😃 Kizima 68 kiloyla doguma gittim 67 kiloyla dogumdan cıktım cocuk 3520 gram dogdu nerde yanlıs yaptim bilmiyorum dogumda kilo falan gitmedi benden dogum sonrası şişenlerden oldum hamileligimde olmayan ödem lohusalikta oldu
Gul-A Emziriyorum süt konusunda sıkıntım yok canım, zaten şişlikten ibarettim balon gibiydim 😂
- Düzenlendi
3438FG Emzirirken mutlaka veriliyor ama bi yandan da yiyorsun tabi. Ben eski kiloma kavuşmak istiyorum 😂
Sekine24 Teşekkğr ederim canım, evet emziriyorum 🌸