Kızlar hamilelik döneminde 20 kilo falan alıp doğumdan sonra zayıflamayı ne zaman başardınız? Kendi akrabam 3 ay olmadan inanılmaz kilo verdi hemde kendi dediğiyle diyet yapmadan ve sütte vermiyordu . Sizde nasıl oldu durumlar? Ekmeği tatlıyı keserek birazda sporla birkaç aya kendime gele bilirmiyim sizce

56 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 70 kiloydum bugün 20.günüm 54 kiloyum emzirerek kolaylıkla verebilirsiniz bence

Sekine24 emzirirken çok güzel gidiyor kilo. Sekillensin de istersen spor yaparsın, ama hiç sporsuz normal beslenmeyle bile gidiyor kilolar enzirmeyle. Tabi emziriyorum süt olsun diye helvalari tatlıları indirmezsen 😅

Ben 30 kilo aldım hamilelikte 28 gün önce doğum yaptım en son tartıldığımda 10 kilo gitmişti 😁

Ben 11 kilo almıştım ilk hafta 10 kilo verdim doğum yapalı 3 ay oldu emziriyorum da başka kilo vermedim bi 10 kilo daha verebilsem keşke

Sekine24
      Bende 2 ayda 90 dan 73 e indim.
      Hamilelikte 5 kilo almıştım

Kurtulamadim 3 senede sonra da ikinciye hamile kaldım 3 senede veremedigim 6 kiloyu hamile kalinca verdim bilsem daha önce kalırdım 😃😃😃 Kizima 68 kiloyla doguma gittim 67 kiloyla dogumdan cıktım cocuk 3520 gram dogdu nerde yanlıs yaptim bilmiyorum dogumda kilo falan gitmedi benden dogum sonrası şişenlerden oldum hamileligimde olmayan ödem lohusalikta oldu

Sekine24 Hahahah 😂 Yok valla iyi birşey değil. Kilo vermek kadar kilo almakta çok zor. 48 kiloydum asla yukarı çıkamadım ve bazı giydiklerim çok bol oluyordu. Hepsini terzide tekrar yeniliyordum. Ama şuan elbiseler üzerime tam oturuyor o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam 😂

Sekine24 doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda aldığım kiloların 12 sini vermiştim. Gerisini de zamanla veririm emzirdiğim için diyet yapmayı geçtim tartılmıyorum bile.

Ece56 😍😍😍 manifestledim
        777 kabul ediyorum🤣

Gul-A Emziriyorum süt konusunda sıkıntım yok canım, zaten şişlikten ibarettim balon gibiydim 😂

3438FG Emzirirken mutlaka veriliyor ama bi yandan da yiyorsun tabi. Ben eski kiloma kavuşmak istiyorum 😂