minikmucizeemaak güzel vernişsiniz sizde❤️ emziriyormusunuz
Doğum kilolarınızdan ne zaman kurtuldunuz?
minikmucizeemaak Bende bu kilolarda kalayım ya. Tekrar 48e düşmek istemiyorum 🤦🏻♀️
Ben 11 kilo almıştım ilk hafta 10 kilo verdim doğum yapalı 3 ay oldu emziriyorum da başka kilo vermedim bi 10 kilo daha verebilsem keşke
- Düzenlendi
Sekine24
Bende 2 ayda 90 dan 73 e indim.
Hamilelikte 5 kilo almıştım
- Düzenlendi
Kurtulamadim 3 senede sonra da ikinciye hamile kaldım 3 senede veremedigim 6 kiloyu hamile kalinca verdim bilsem daha önce kalırdım 😃😃😃 Kizima 68 kiloyla doguma gittim 67 kiloyla dogumdan cıktım cocuk 3520 gram dogdu nerde yanlıs yaptim bilmiyorum dogumda kilo falan gitmedi benden dogum sonrası şişenlerden oldum hamileligimde olmayan ödem lohusalikta oldu
Gul-A Emziriyorum süt konusunda sıkıntım yok canım, zaten şişlikten ibarettim balon gibiydim 😂
- Düzenlendi
3438FG Emzirirken mutlaka veriliyor ama bi yandan da yiyorsun tabi. Ben eski kiloma kavuşmak istiyorum 😂
Sekine24 Teşekkğr ederim canım, evet emziriyorum 🌸
minikmucizeemaak şuan 3. Ayım bitti 9. Haftadan beri içim kemiriliyor sanki normalde dikkat eden ve yıllardır max 65 i görmüş ve kontrol altına alarak 60 larda seyr etti kilom şuan 3 ayda 71 oldum şoklardayım kolay kilo veren biri de değilim çok merak ediyorum gerçekten emzirerek biraz dikkat etsem gider mi bu kilolar çok takıntılıyım çünkü daha doğuma kadar kaç olurum kim bilir 😭
956733 Hiç dert etme, dünyanın en güzel şeyi. Bebeğini dünyaya getireceksin. Hiç dert etmedim vallahi, alındığı gibi bir şekilde verilir dedim. Ben Şuan da vermek için hiç dikkat etmedim hiç kısmıyorum yiyorum, sma şişlik oluyor illa veriliyor hiç dert etme. Daha da hareketlenince daha fazla da verilecek
minikmucizeemaak haklısınız bir şekilde er yada geç istediğimiz bedene kabulacağız . önceliğim sağlıkla bebeğime kavuşmak ne olursa olsun . 🙏