xhbgns Mavidunyamm Tek avazda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Bebeğinize kavuşmayı düşünüp hiç sancım yok diye üzülmeyin suni ile de açılmanız devam etmiş zaten inşallah en kısa sürede tek nefeste doğumunuz olur rabbim kolaylık versin 🧿
Mavidunyamm Kızlar yorumlara tek tek cevap veremiyorum ama okuyorum ve dua ediyorum hepinize sancı geldiği anda 🌹
Mavidunyamm Pilates topundayim şuan. Doktor sancın yokken yuvarlak hareketler çiz ama sanci gelince zıpla hafifçe dedi 🙏
Nazli2_ Mavidunyamm Nazlıcan canim adım banada dua edermisin hayırlısıyla bebeğimi kucagima alayım kolay bir şekilde inşallah saglikla
444434 Mavidunyamm Allah kolaylık versin banada dua edermisin biraz problem li hamileliğim ismim şefika
MervEfehan Mavidunyamm kız helal olsun maşallah sana buraya da bilgi veriyorsun ben hayatta yapamam 😄 rabbim bir avazda kurtarsın
Der_yaM Mavidunyamm canım halen dogum olmadı mı ya dualarmdasn⚘ Rabbimin izniyle bir avazda kucağına alırsın insaAllahh 🤲🤲🤲
gokcetugumm Mavidunyamm evet bulanık görme damardan sarı bı şey sıkıyorlar o ne bilmiyorum ama onu sıkınca oluyordu bende aşırı bulanık goruyordum korkma sakın doğumun çok yakın demekki 7 cm olmuştur benm o civarlarda olmuştu gözde bulaniklik