Ezgimomssx Mavidunyamm inşallah hemencecik doğurursun ben normal doğumdan korkuyorum kaç cm açılman oldu hastaneye gideli kaç saat oldu
Eses01 Mavidunyamm offf bende suni sancı ile yarın doğum yapacağım çok korkuyorum sağlıkla bi seste gelsinler inş 🙏
tugbaa54 Mavidunyamm rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah🤲Banada dua edermişim yarın 39 + 6 oluyorum kendi sancım gelsin kolaylıkla doğum yapayım inşallah 🤲
Nariye007 Mavidunyamm benimki malesef baya sürdü ama her doğum bir değil bunu unutmayın pozitif düşünün
Hatice_70 Mavidunyamm Allah kolaylık versin inşallah canım 😍 sağ salim kucağınıza alirsnz inşallah bebişinizi bizler için de dua et🥹 son haftalarimdaym bende
Damlaerol_ bana da sancın varken dua eder misin 37+3 günlük hamileyim ama doktor bebek küçük 33-34 diyo doğumdan çok korkuyorum ilk gebelik 🥹
Mavidunyamm Durum güncellemesi : doktor suyumu patlattı kızlar ama arada sızıntı şeklinde de olsa geliyor. Şuan açılma 7 cm 🥰
MervEfehan Mavidunyamm kız helal olsun maşallah sana buraya da bilgi veriyorsun ben hayatta yapamam 😄 rabbim bir avazda kurtarsın
Mavidunyamm sakinanneee3 Bebekbeklrkn ilki 32 haftalık ölü doğumdu kızlar. İkincisi 40+3 de geldi güzeldi doğumum. Buda 40+1 şuan 🥰