Der_yaM Mavidunyamm canım halen dogum olmadı mı ya dualarmdasn⚘ Rabbimin izniyle bir avazda kucağına alırsın insaAllahh 🤲🤲🤲
Nigar22 Sağ salim kavuşun bebeğinize inşallah benimde 2 ayım var 2 ci doğum ilki normaldi ama yinede korkuyorum 😄
gokcetugumm Mavidunyamm evet bulanık görme damardan sarı bı şey sıkıyorlar o ne bilmiyorum ama onu sıkınca oluyordu bende aşırı bulanık goruyordum korkma sakın doğumun çok yakın demekki 7 cm olmuştur benm o civarlarda olmuştu gözde bulaniklik
Emo28 Mavidunyamm Allah yardımcın olsun sağlıcakla hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah 39+3 biz de bekliyoruz gününü 🐣
Mavidunyamm durum güncellemesi: bulanık görme biraz düzeldi. Şuan nst bağlı 4-5 dk bir geliyor sancı. Derin derin nefes alıp veriyorum sancı geldikçe…. Ve hepinizi dualarima katıyorum 🌸🌸
gokcetugumm Mavidunyamm sancın geldikçe ikin canım yatağa conelir gibi otur ebem öyle yaptırmıştı bana sancım geldikçe ikinmistim ❤️❤️
Aysnremir23 Mavidunyamm ismim Ayşenur banda dua edermisin sağlıklı gebelik geçirip doğurayımm. Rabbim bi avazda kurtarsın senide inşallah ❤️