Nesaras umrumdadegil yani bir zararı olacağını düşünmüyorum yoksa bana yazmazdı heralde 😬 günlerdir yüreğim buz gibi yatıyorum dünya varmış dedim darısı sana inşallah 🙏
Wafflesgirl umrumdadegil mecburum başka çarem kalmıyor.. yoksa yatamıyorum her saniye insanın midesi yanar mıymış.. gaviscon da fayda etmiyor zaten avuntu sadece
Beyzab95 umrumdadegil ben tatlıya düşmüştüm de son 1-2 haftadır dayanamıyordum şekerim var birde kestim onu da artık 2 öğün yiyorum 😢
Beyzab95 umrumdadegil evet tatlı midemi mahvediyor ya ama dayanamıyorum birde bizim burda yeni bir wafflecı açılmış her gün canım istiyor ağlicam 😢😢😢😢
Medineuyanik umrumdadegil 20 dakika önce denedim meraktan 😂😂 rahatlattı valla gazı midedeki ağrıyı aldı
Beyzab95 umrumdadegil ööffff acayip çıldırıyorum şu an 🤣 vallahi mide yanmam olmasa çikolata kaşıklicam 🤣🤣
SedaTemel umrumdadegil yani yüz de yüz kesen ve etki eden bir ilaç önerirse doktorun bize de söyle aşkım çünkü hiç biri bir işe yaramıyor bence anlık anını kurtarıyo hepsi 😀
umrumdadegil Beyzab95 bende kendimi yememek için zor tutuyorum sürekli tatlı bişeyler hayal ediyorum😂 kocaman bir pasta yemek istiyorum şuan 😂
umrumdadegil SedaTemel önceden kullanıyordum ama uzun zaman oldu içmiyorum hiç de aklıma gelmedi doktordan istemek bir sürü ilaç içiyorum mide koruyucu istesem güzel olurdu. Kız daha önce neden karşıma çıkıp hatırlatmadın bana bunu🤣🤣
SedaTemel umrumdadegil hayatım iste hemen sabahları aç karnına mide koruyucu içersen bu kadar yanman olmaz önceden de böyle bir rahatsızlığın varsa 😀😀
SedaTemel umrumdadegil rabelis diye bir ilaç veriyorlar sanırım hamilelere mide koruyucu olarak kuzenime vermişti doktor onda da önceden vardı mide rahatsızlığı çünkü bi sor bakalım