ozgecg Gulhan2692 Yediklerimize de çok şükür. Onu bulamayan da var ama hergün şartlanmış gibi olunca sıkıyoor 😪
Hulya57 Anneadayiiiii Anneadayiiiii bende senin gibiyim canım sabahlari iş yerinde geciştiryrm hep düzgün beslenemyrm bu yüzden kendimi suclu hissediyorum erken kalksam kahvaltı mi Erin’de düzgün bir şekilde yapim diyrm ama yok uyku daha tatlı gelıyo 🤦♀️😔
Cagla87 Ben yumurtayı değişik yapmaya çalışıyorum. Haşlama, omlet, patatesli, yeşil biberli, baharatlı, peynirli, menemen gibi. Öyle deneyin 🤗 Bi de arada bir simit-poğaça veya börek alıp yanına peynir, zeytin, söğüş hazırlıyorum. İyi oluyor 👍🏻
ozgecg Cagla87 yarın sabah üşenmeden mutfağa girersem poğaça hayallerim var😁 Omlete geçiş yapıyorum yarın itibariyle 🍳
efsanee_ ozgecg bnde yumurtayı haşlama dışında farklı bişeyler yapıyorum onu çeşitten sayarsak o yani. Kahvaltı yapmaktan çok sıkıldım amaaaa 🙄
bulutunannesi33 ozgecg ben pogaca yapıyorum ya mecbr buyuk oglan yıyor bızluga atıyorum falan cok yapıp geceden cıkarıyrm sabaha super oluyor
ozgecg bulutunannesi33 bende öyle yapabilirim aslında. Eşimde çeşit görmüş olur 😁 çocuk yaptıklarına pişman oluyorlar sanırım
Cagla87 ozgecg 😅 Ben uzuuun yıllar kahvaltı yapmadım (lise, üniversite ve 8 yıllık iş hayatı) Acısını çıkarıyorum şimdi 😋 Günün en sevdiğim öğünüdür. Poğaça da çok iyi olur. Ben hamurişi pek beceremiyorum 😁😒 Şimdiden ellerine sağlık 👍🏻
bulutunannesi33 ozgecg ayy bı dgsunda ozaman gor 😂esım gecen gun hastaydı dedıkı ıstersen oturma odasında yatayım askım bulasmasın sana dedı bende sen blrsın dedm😂😂😂 cok yaklasma oglanla bana dedım sen dgmda yapınca benı balkonda yatırırsın dedı ya adam 😂😂
Sabia Bir bardak sıcak süt, bir tane haşlanmış yumurta, beyaz peynir zeytin her gün klasik aynı şeyler arada nane de yiyorum güzel gidiyor kahvaltıda ama ben bu aralar helvaya çok taktım girip çıkıp helva yiyesim geliyor🙄😒
ozgecg bulutunannesi33 Yrmek konusunda bezdirdim birde içerde yat dersem sanırım delirir😁 bazen üzülmüyor değilim
Necla06 ozgecg 2 tane haşlanmış yumurta 7 tane yeşil zeytin Kibrit kutusu kadar peynir ya da kaymak 1-2 dilim ekmek Nesquikli süt 😍 Her günüm ayni 😎
Pelinizm ozgecg Bende bugün tam bunu düşünmüştüm valla farklı ne yapabilirim die🙄 Genelde peynirli omlet yapıyorum ben siyah yeşil zeytin bal domates yeşillik🤷🏻♀️