Kamelya ozgecg omlet peynir falan süt içerim işte bide. Sadece eşimin izinli olduğu gün güzel çeşit kahvaltı yaparım onun haricinde sıradan şeyler 😊
bulutunannesi33 ozgecg bende aynı bıktım ya tost peynır ekmek vs yumurta menemen vs cnım degısık syler ıstyr artk boyle acık bufe allah ne verdyse ama guvenıpte yenmez ıcınde ne var salam sosıs zaten yasak
ozgecg Kamelya İnsan bir süreden sonra farklı birşey istiyor sanırım 🥴 Bazı günler tek basıma kahvaltı ediyorum sıkıldım sanırım
Yesim_dmrcn Yumurta bal kaşar ve beyaz peyniri genelde. Portakal suyu sıkıyorum. Çaysız da hiç gitmiyo ama içmemeye çalışıyorum😒 Bi ben değilmişim sıkılan demekki🤭
ozgecg Yesim_dmrcn hergün aynı Şeyleri yediğimiz için sanırım. Sucuklu yumurta olsa mesela 🔥 şöyle güzel tavşan kanı çay 🥴
ozgecg bulutunannesi33 Eşimde mutlu olmuyor haliyle 😑 ben yemiyorsam ona da yemediklerimi yedirmiyorum 🤣🤣
ozgecg efsanee_ fazla çeşit olmuyor zaten 😕 yumurtanın her halini yiyoruz 🥴 denemedik peynir kalmadı :/
bulutunannesi33 ozgecg bızımkılerde aynı oglum anne sucujçklu tost dıyor kalmadı dıyorum 😂 esım pızza dıyor yapmam dıyorum 😂 ıstyrlarkı her dakka sucuklu yumurta sucujlu tost pızza kızartma olsun
efsanee_ ozgecg bnde yumurtayı haşlama dışında farklı bişeyler yapıyorum onu çeşitten sayarsak o yani. Kahvaltı yapmaktan çok sıkıldım amaaaa 🙄
ozgecg bulutunannesi33 poğaça 🥯 yapsam diyorum üşeniyorum,Menemen yapayım diye ayağa kalkıyorum bakıyorum halim yok yumurtayı kaynatıveriyorum. Eşim sucuk almış hala yedirmedim 😑
Anneadayiiiii Merhaba kızlar ben çalışıyorum sabah çıkmadan evde kahvaltı yapamıyorum zaten zamanım olsada canım istemiyor sizce işyerinde neler yemeliyim sabah ?
Hulya57 Anneadayiiiii Anneadayiiiii bende senin gibiyim canım sabahlari iş yerinde geciştiryrm hep düzgün beslenemyrm bu yüzden kendimi suclu hissediyorum erken kalksam kahvaltı mi Erin’de düzgün bir şekilde yapim diyrm ama yok uyku daha tatlı gelıyo 🤦♀️😔
Betus06 Anneadayiiiii Akşamdan sandviç hazırlıyorum duruma göre de tost , haşlanmış yumurta sabah hemen kaynatıp hazırlıyorum . Masamda bir güzel bir kupa süt ile yiyorum. Yumurta çok söz kokuyor arkadaşla da sağ olsun idare ediyorlar malum durumdan dolayı.
DuduMom Anneadayiiiii canim ben de kalkar kalkmaz yiyemeyenlerdenim ama hazirlanirken yumurta hasliyorum, bir kaba zeytin ve kasar koyup is yerinde yiyorum 👌
Gulhan2692 Şekerim var bende diyet yapıyorum. 2kibrit kutusu kadar peynir 5adet zeytin bitane haşlanmış yumurta domates salata yeşillik 3 dilim rm bugday ekmegı çay yada ıhlamur. Kahvaltı listesi bu 1 buçuk aydır bende yemesem de olur modundayım çünkü sürekli aynı şeyler var Rabbim eksikliğini göstermesin ama insan başka birşeyler yemek istemiyo değil. Bence keyfini çıkarın farklı şeyler yapın yiyin 😁
ozgecg Gulhan2692 Yediklerimize de çok şükür. Onu bulamayan da var ama hergün şartlanmış gibi olunca sıkıyoor 😪
bulutunannesi33 ozgecg ben pogaca yapıyorum ya mecbr buyuk oglan yıyor bızluga atıyorum falan cok yapıp geceden cıkarıyrm sabaha super oluyor