Esrahalsclk_23 Esrackc alırlar mı acaba gittiğimde bir de dolu olup geri gönderirilerse nasıl olacak benim doktorum bu hafta için çağırmıştı doğum için hazırlık yapmak için
Yeni1gebelikkk Nil00 gebelikten önce hep Tuğba karabuluta gidiyordum. Cengiz Yıldız a gittim bi kaç kere daha memnun kaldım cengiz yıldıza gidiyorum o yoksa tugba ya
Nil00 Yeni1gebelikkk Bende ona gidiyorum cinsiyette yanılma durumunuz oldu mu acaba Cengiz hoca mı ilk cinsiyeti söyledi
Saudaded Yeni1gebelikkk merhaba gün içinde tam 17:00 da deneyin yoksa bi dk falan bekleyin 16:00 da açılıyor bazen ben hep bu şekilde alıyorum ertesi güne açılıyor sadece deneyebilirsiniz inşallah düşer 🙏
Yeni1gebelikkk Saudaded sadece ertesi güne mi ,haftaya almam gerekiyor çok nadir randevusunu iptal eden olunca görüyorum o da hemen bitiyor
Saudaded Yeni1gebelikkk yani bu dediğim saatlerde ertesi güne randevu çıkıyor ileri tarih için bilmiyorum ben hep bu şekilde alıyorum deneyin bence inş alabilirsiniz
marsuk34 Yeni1gebelikkk randevular sabah yenilenir ancak sisteme 16:00 da yansır. Telefonunuzu kurun tam 16:00 da randevu sitesine girin 15 gün içindeki açık randevuları görebilirsiniz