Efnanefnan Yeni1gebelikkk merhaba Sabah 09:59 da girin mhrsye tam 10:00 olunca tıklayın hemen çıkıyor randevular. Ama hangi hastane hangi bölüm bu bilgileri tıkla önce sonra tam 10da randevu araya bascaksin. Tum randevular dokülüyor
Yeni1gebelikkk Efnanefnan bugün dediğiniz gibi denedim yok tek bir doktor için bile randevu açılmadı ,hepsi kapalı
br2023 Boncukk123 anladm işiniz zor ya bende daha gitmedm birkaç tanesine görüncem ama erkek doktor istemiyorm biraz utangaçlık var yalnz yorumlara bakınca erkek doktorlar kadın doktorlara göre daha iyi bende arada kaldm😑
Boncukk123 br2023 iyi bir tane bulursan evet erkekler daha anlaşılır oluyor soru sorunca dinliyor kadınlar oyle degıl hemcins diye midir bilmem tripli suratsız duyuyor sorduğum şeyi umursamıyor gerçekten öyleleri doktor olmasın ya vatana millete yazık günah
br2023 Boncukk123 Ayn ya Allah yardmcnz olsn onlar da anne oluyor yani anlamaları gerekirken başlarından salıyor 🤦🏻♀️
Esrackc Yeni1gebelikkk Allah devletin eline düşürmesin ya sanki herkes özel hastaneye gidebiliyor. Maalesef tek yolu sabah erkenden hastaneye gidip sıra almak.
Esrahalsclk_23 Esrackc alırlar mı acaba gittiğimde bir de dolu olup geri gönderirilerse nasıl olacak benim doktorum bu hafta için çağırmıştı doğum için hazırlık yapmak için
Yeni1gebelikkk kadirvefam 182 yi aramıyorum ama bugün saat 10 olmadan sistemde bekledim çok denedim ama saat 10u geçti yine de yoktu ,bir tane doktor bile çıkmadı randevu için yok yani bilmiyorum yaa
Yeni1gebelikkk Nil00 gebelikten önce hep Tuğba karabuluta gidiyordum. Cengiz Yıldız a gittim bi kaç kere daha memnun kaldım cengiz yıldıza gidiyorum o yoksa tugba ya
Nil00 Yeni1gebelikkk Bende ona gidiyorum cinsiyette yanılma durumunuz oldu mu acaba Cengiz hoca mı ilk cinsiyeti söyledi
Saudaded Yeni1gebelikkk merhaba gün içinde tam 17:00 da deneyin yoksa bi dk falan bekleyin 16:00 da açılıyor bazen ben hep bu şekilde alıyorum ertesi güne açılıyor sadece deneyebilirsiniz inşallah düşer 🙏
Yeni1gebelikkk Saudaded sadece ertesi güne mi ,haftaya almam gerekiyor çok nadir randevusunu iptal eden olunca görüyorum o da hemen bitiyor
Saudaded Yeni1gebelikkk yani bu dediğim saatlerde ertesi güne randevu çıkıyor ileri tarih için bilmiyorum ben hep bu şekilde alıyorum deneyin bence inş alabilirsiniz