_Mother_ Bende Adana’dayım 2 yaş 9 aylık kızım var kasımdan beri tekrar düşünüyorum hayla olmadı hayırlısı bakalım doktorum Hakan kalaycı
Arya10 _Mother_ bende adanadayım devlet doktorlarına gidiyorum 7 aydır olmuyor diye hiç tedavi vermiyorlar Hakan hoca ne kadar ücreti canım
_Mother_ Arya10 canım en son 25 Eylül’de gittim ben 1400₺ ödedim ocaktan sonra zam gelmiş ise ne kadar oldu bilmiyorum inan gelecek ay giderim belki yazarım ücreti yine
noble1 Ben de Adana, şu anda Kıvılcım Hanıma gidiyorum Güzelyalı hastanesine, en son klomen başlatacaktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, gidemedim bu ay. Reglde gideceğim bakalım 🌹 Martta kürtaj yaşadım, sonrasında oluşmadı gebelik beklemedeyiz🫠
Arya10 22pera can okeye canım birde dedim belki pkos vardır ultrasonla bakarmısınız dedim hormon testin temiz gerek yok dedi Afrikalı ya benziyor
dmla-01 Arya10 bende aksine can okeyden çok memnun olanı duydum marsayi sevmediğim için gidmiyorum oraya gidersem onun için giderim
Su-papatyasi 22pera yok cnm ben 10 sene önce doğumuma girdi Can bey çok memnunum hastanede o kadar doktor var hepsinin tek tük hastası var ama o doktorun aşırı hastası var tıklım tıklım hem sevecen hem neşeli Nijeryalı kendisi
noble1 Hacersrk açıkcası hal tavır olarak memnun kaldım, ama eşimle gitmiştik benimle çok tatlı diyalog kurmasına rağmen eşim yokmuş gibi davrandı hiç konuşmadı onunla. baya garipsedik🤣 ben zaten kürtaj sonrası oluşmadığını belirttiğim için bi kaç test istedi benden sonuçlarına baktı vs. işi konusunda olumlu ya da olumsuz yorum yapamam şuanda anlıycağınız :) Ama genel olarak güzelyalıdan memnun değilim, kürtaj dönemim orada geçti. gebelik oluşursa gitmediği düşündüğüm bi hastane değil açıkcası. Tedavi/tanı sürecinde lokasyon nedeniyle tercih ediyorum hastaneyi.
aybukelii1 dmla-01 benimde 3. Bebişim bende şehire gidiyorum Allah nasip ederse salı günü doğumum var 🥲
AsPandaa Bende adanadayım 36+0 güzelyalıdan memnun kalmadım açıkçası.Altınkoza hastanesinde mehmet beye gidiyorum ve çok memnunum 👍
Su-papatyasi dmla-01 bundan 10 yıl önce benim doğumumu Can bey yaptırdı çok güzel ve çok iyi ilgileniyor hatta onun kapısının önünde hasta tıkışması var aşırı çok hastası var herkes memnun ben Ankara’ya gelin geldim doğumdan sonra her sene Adana’ya giderim her gitmemdede kontrollerimi ona yaptırırım tavsiye ederim
Hacersrk noble1 hadi ya bir türlü iyi bir doktor bulamadık her karar verdiğimize olumsuz bir yorum alıyoruz ne yapıcam bilemedim
noble1 Hacersrk valla bende öyle, bi ara medline ilay gözükaraya tek seferlik muayene oldum çok çok memnun kalmıştım, tavsiye ederim. çok gerçekçi ama aynı zamanda çok da naif bi doktor. Unvan olarak da zaten en yüksek oydu diye hatırlıyorum. Benim aklımda olan bi isim yani, bir de medicalpart burcu yücesoyu denemek istedim-Ona ctesi randevu bulamadığımdan gidemedim. Gebelik oluşursa gitmek isteyeceğim hastane güzelyalı değil ama o net yani :)
dmla-01 Hacersrk ben memnunum gerekeni söylüyorlar şehirde birkaç doktor gezdim hani memnun kalmadığımdan değil de acaba farklı bir şey söyler mi diye değiştirdim birkaç defa çoğu doktorları aynı ozel gibi dil tabiki onlar sormadan söylüyorlar burada kendin sorman gerekiyor ama yine de diğer devlet hastanelerinden çok çok iyi sana yeterince vakit ayırıyorlar orada doğum yapmayı düşünüyorum temiz bir hastane ve çok kalabalık değil sakince işini halledebiliyorsun