22pera Ozzge01 ayyyy be de adanadan ✋🏻 şimdi konu açtım doktor önerisi istedim ☺️ sonrasında sizi gördüm 😍
HESA20 Ozzge01 bende adanadayım ama denizliden gelin geldim yabancıyım buralarda 🥰 gebelik planlıyorm bnde
SeherT 22pera cnm ben Algomed de Özgür Kaya Selçuk’a gidiyorum çok iyi ilgili bi doktor düşünebilirsin
Elaarslan 22pera bende adanadan . Canim 3 senedir çocuk istiyorduk olmuyordu bir türlü sonra bu instada birgebeni günlüğü sayfasindan ebru hanimdan jel ve ovulasyon testi aldim ilk denemede hamile kaldim ama düşük yaptım doktor normal olabilir dedi aradan 4-5 ay gecti tekrar kullandim ve tekrar şıp diye hamile kaldigim kullandigim ay ama tekrar 6 haftalikken kanamam geldi kimyasal gebelik geçirdim bi kac doktora gittim hepsi olabilir dediler ama içime sinmedi sonra arkadaşım aracılığıyla telli dere girisinde yaşam tıp merkezinde Tuğba şen dalında resmen profesyonel bir kadin gittigim ay hamile kaldim gereken tüm testler yapildi kanimda pıhtılaşma varmis her gün mutlaka coraspirin ve kan sulandirici oksapar igne vuruluyorum 21+6 haftaligim 6.aya kadar takip yapabilir doğum yaptirmiyor ama onun sayesinde bebegim suan çok sağlıklı ilerliyor hem ilgili hemde aşırı bilgili bi kadin . Hastasina o kadar güzel yaklaşımı var ki asla bırakmayacağım tek doktor. Biraz uzun oldu ama faydasini görürsünüz diye yazmak istedim🌺
22pera Ozzge01 1.5 yıldır istiyoruz ama hiç gebelik oluşmadı 😥 siz peki hamile misiniz planlıyor musunuz hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz acaba ☺️
Ozzge01 22pera biz yeni planlıyoruz. Üzülme ama olur inşallah😊 ben doktora gitmedim henüz beraber araştırırız istersen ☺️
Ozzge01 Biz yeni planlıyoruz henüz 3 aylık evliyim. İnşallah olur üzülmee 🥺beraber araştırırız istersen ben henüz gitmedim doktora ☺️
_Mother_ Bende Adana’dayım 2 yaş 9 aylık kızım var kasımdan beri tekrar düşünüyorum hayla olmadı hayırlısı bakalım doktorum Hakan kalaycı
Arya10 _Mother_ bende adanadayım devlet doktorlarına gidiyorum 7 aydır olmuyor diye hiç tedavi vermiyorlar Hakan hoca ne kadar ücreti canım
_Mother_ Arya10 canım en son 25 Eylül’de gittim ben 1400₺ ödedim ocaktan sonra zam gelmiş ise ne kadar oldu bilmiyorum inan gelecek ay giderim belki yazarım ücreti yine
noble1 Ben de Adana, şu anda Kıvılcım Hanıma gidiyorum Güzelyalı hastanesine, en son klomen başlatacaktı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, gidemedim bu ay. Reglde gideceğim bakalım 🌹 Martta kürtaj yaşadım, sonrasında oluşmadı gebelik beklemedeyiz🫠
Arya10 22pera can okeye canım birde dedim belki pkos vardır ultrasonla bakarmısınız dedim hormon testin temiz gerek yok dedi Afrikalı ya benziyor