sonsuzmasalim Bhr075 masallah canim , artik bebegin geldiginde zaten senin en yakin arkadasin olur ☺️
elisakaraca001 Selvrr 😂 valla ben birazda doktordan laf yememek için dikkat ediyorum😂 tabiki öncelikle sağlığım için ama doktorun böyle yapması güzel bence kilo almamak için teşvik ediyo😊
Senbibak Kızlar eltim 3 çocuğunda da 30 üzeri kilo aldı 3 ü de sezeryan Boyu 1.78 60-65 arası hamile kalıp 90 larda doğurdu suan en küçük oğlu 1 buçuk yaşında 59 kilo kendisi maşallah manken gibi fiziği ama o eski hali fil gibi yüzü bir şiş yaşlı duruyor resimlerinde dedim doğurunca gençleşmişsin
Senbibak Ben 10 haftadayım almadım daha ama 67 ile kaldım boyum da 1.63 o yüzden benim sıkıntı Almamam lazım çok iştahlıyım hayırlısı olsun 😂
Cemreemine Bhr075 gercektenmi keske bende ondan alsaydim lierac cok iyi dediler valla bende hic ise yaramadi acikcasi gunde iki kere surmeme ragmeb
Bhr075 Cemreemine cidden kuzum ben başta çok sürüyordum Sabah akşam su an hiç birsey sürmüyorum gerekte duyulmuyo çok şükür ☺️
Cemreemine Bhr075 valla ben simdiden larca pincik oldum cok moralim bozuluyo cok insaAllah lazer falan gecirir bunlari 😔
Nur5541 sonsuzmasalim bloğumun altında en fazla konuşan sen oldun istagram hesabın varmı eklemek istiyorum canım 🙈
Nur5541 Kızlar bugün kontrolüm vardı gittim doktorum hamileliği 15 kiloyla sonlandırmalıyız dedi her aya 1 kilo dedi ben biraz fazla başlamışım yapmam gerekenleri söyledi bugün de mide bulantılarım başladı sabahtan ber hiç birşey yiyemedim bakalım bundan sonra nasıl olacak 🤭
Sitionline Nur5541 6. Haftada genelde veriliyor ama 4 kilo normal degil. Her aya bir kilo alın diyor doktor cok mu yiyorsunuz mide bulantısı Yok sanırım
Nur5541 Sitionline evet cok yiyordum geceler kalkıp yediğim günler bile oldu ama bugün bi bulantısı oldu sabahtan beri birşey yiyemedim mide bulantılarım başladı bundan sonra almasam iyi olur ilk 5 ay kilo almasan daha rahat olur dedi
Smyyglgn54 Nur5541 22+6 haftalik hamileyim 63le hamile kaldım🤦♀️şuan 72 kiloyum. Bu kilolar nasıl gidecek bilemiyorumm🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nur5541 Smyyglgn54 vallaha bir bilsem doktor bugün bana cok fazla başlamışsın diyesi bakalım sonu nasıl bitecek
Sitionline Nur5541 evet cnku cok erken daha ilerde zorlanırsın rahatsız olursun.Dikkat et kaliteli seyler ye bebeğe faydası olacak yumurta kuruyemiş salata süt yoğurt et balık ekmek yeme şekerli seyler Yeme zaten kilon dengeli olur