Bhr075 sonsuzmasalim Ayni sekil hepsini bende yaşıyorum kusma hariç yürüme oturma yatma yatarken donme kabus gibi resmen hele karnımın üstüne yatmayi okadar çok özledim ki😔 amin insaAllah Rabbim bize kolaylık verir bir avazda kurtuluruz🤲🏽💙
Bhr075 Cemreemine son aya geldiğim için tüm hamilelik boyuda 23 kg aldığım icin yiyorum valla yapcak bişe yok🙈😂
Cemreemine Bhr075 28 +6 dayim 7 kilo aldim ama 7 kilonun 5 ini iki haftada aldim hastanede yattim bi hafta ciktim bi baktim 5 kilo almisim o yuzden simdi yememeye ozen gosteriyorum ama yine alcam galiba bide catlak oluyo bende igreniyorum iyice kendimden
Bhr075 Cemreemine kiloyu dikkat ediyorsan dert etme bebis dogdugunda zaten rahat bir 7,8 kilo gidiyor. Sonrada zaten emzirdikce de gidiyor kilo o yüzden pek takma tabi dikkat etmeye bak. Çatlaklarada zeytinyağı sur 🤗
Cemreemine Bhr075 kuzum basenlerimde acayip oldu catlak ya lierac falan kullaniyorum ama banamisin demedi cok asiri kuru cildim galiba ondan
Bhr075 sonsuzmasalim ay evet tüm gün tv karşısında yatıyorum ooooh yan gel yat osman😂😂 o değil evde de is Göresim gelmiyor herifte çok titiz biri anam😤
sonsuzmasalim Bhr075 benimde son iki gündür felaket agrilarim var yataktan zor kalkiyorum. esim sagolsun bugün ev temizligine el atti sonra bide geldi belime masaj yapti🤣 hamileligin güzel yanlari da varmis😅
Bhr075 sonsuzmasalim hahahaha ooogh ne güzel kız ben eşimi dükkandan dolayı doğru düzgün göremiyorum bile naz yapayım 😫
Bhr075 sonsuzmasalim yok kız sevmiyor dükkana gitmemi hep erkekler geliyo yanına takılmaya vs istemiyo o yüzden arkadaşımda yok hiç 😔
Bhr075 Cemreemine benimde cildim çok kurudur Sebamedin anti stretch mark cream kullaniyorum basından beri hiç çatlağım yok
Cemreemine Bhr075 gercektenmi keske bende ondan alsaydim lierac cok iyi dediler valla bende hic ise yaramadi acikcasi gunde iki kere surmeme ragmeb
Bhr075 sonsuzmasalim Çok sağol düşünmen yeter, burdan ediyorsun ya o bile sevindirici birsey🤗 yurt dışından geliyorum ben o yüzden çevrem yok burda😊