Nur5541 Smyyglgn54 vallaha bir bilsem doktor bugün bana cok fazla başlamışsın diyesi bakalım sonu nasıl bitecek
Sitionline Nur5541 evet cnku cok erken daha ilerde zorlanırsın rahatsız olursun.Dikkat et kaliteli seyler ye bebeğe faydası olacak yumurta kuruyemiş salata süt yoğurt et balık ekmek yeme şekerli seyler Yeme zaten kilon dengeli olur
Nur5541 Sitionline tamam canım aynı şeyleri doktorda söyledi bakalım inşallah almam daha dikkatli bir şekilde olur
elisakaraca001 Selvrr 😂 valla ben birazda doktordan laf yememek için dikkat ediyorum😂 tabiki öncelikle sağlığım için ama doktorun böyle yapması güzel bence kilo almamak için teşvik ediyo😊
Nur5541 elisakaraca001 aynen öyle canım valla benimkide 15 kiloyla bitirmemiz gerekiyor diyince sert bi şekilde olması iyi 😂
Cemreemine Bhr075 valla ben simdiden larca pincik oldum cok moralim bozuluyo cok insaAllah lazer falan gecirir bunlari 😔
Cemreemine Bhr075 ay insaAllah valla psikolojim.bozuldu 7 kilo aldim ama ikisini 21 e kadar 5ini birden aldim galiba o yuzden catladi dicemde benden cok xok alan kisilerde yok psikolojim bozuluyo galiba ciltle alakali 🤕
EsmaEsma_12 Kurbagaannesi ben anlamadım şimdi çocuk ilerde büyüdüğü için ilk 6 ay belli bi kilo alınması lazım nasıl hiç kilo anlayacaksınız o zaman siz zayiflayacaksiniz doğru mu 🤔🤔