Deryamira Ecrinimleyla 22 dikişim vardı normal Doğumu bu yüzden kimseye tavsiye etmiyorum Çin işkencesinin başka bir versiyonu çektiğin sancıdan sonra o dikişler insanı mahvediyor
Ecrinimleyla Deryamira evet bende onu diyorum canım hadi o sancılar geliyo geçiyo bi kaç saat çekiyon kurtuluyorsun e sonra dikişler mahvediyor insanı valla bende sırf bu yüzden sezeryan istiyorum sürekli kanaman oluyo nasıl kuru tutçan orayı tuvalete gidiyorsun idrarın değiyo aşırı kanaman oluyo vs. İşte normal Doğum çook zor
Kanarya Amargi_nes 3hfta oldu normal doğum yapalı, bnde de 4dikiş var pansuman ederken ayna kullanıyorum. İlk gördüğümde korkmuştum hep böylemi kalcak die😱😱 ama şmdi dha kapalı, yavas yavas kapanıyo sıkma canını🙋🏼
Bihilal zgeGen ilkinde hiç acımadı hissetmedim neden aldıklarını bilmiyorum dillerini bilmediğim için sormamıştım eşimde sormadı
Bulut74 Amargi_nes eski haline dönüyor merak etme 3,5 sene oldu Doğum yapalı, ikinciyi doğuracam 5 ay sonra🤗😌
Umutdeniz Amargi_nes sonradan düZeliyor haa asla eskisi gibi bir şekil bekleme daha bu halinden daha iyi olcak zamanla o zamanda 1 seneyi bile buluyo resmen
Evremanne İyice korktum normal doğumdan şimdi ya 😕 eski haline ya dönmezse diye düşündüm biran için okuyunca yazılanları
Oozzee Rahim sarkması falan mı oldu nasıl anladın ki aşağıda olduğunu? Kaldı ki sarkma olan bile zor anlar herhalde🤷🏻♀️ Senin vajinal bi sarkıklık olmasın o? Normal doğum dünyanın en güzel şeyi sorgusuz ama malesef böyle dönütleri olabiliyor; vajinada genişleme, idrar torbasında sarkma, rahim ağzında sarkma, makatta bağırsağın ucunun hafif dışarıya çıkması (annemin abimin doğumundan kalan bi sıkıntısıdır mesela bu).. Sezaryende tabi vajinal bi bozulma olmuyor ama tüm bu sayılan sebeplere rağmen normal doğumun yerini asla tutamaz sezaryen. Seninki gelip geçici bi şey, birazcık dişini sık iyi olursun, daha çok yeni.
Amargi_nes Oozzee teşekkür ederim canım Insllh. Rahmim aşağı indi sarktı demedim. Sadece vajina fazla genişlemiş daha toparlanmamis sanırım yeni olduğu için. Genişlediği içinde içi hep gözüküyor zaten ağrımda olunca korktum öylemi kalcak acaba diye. 🤦♀️