Sinmn Amargi_nes iki normal doğum yaptım, başta geniş gibi duruyor tabi ki ama toparlanıyor sonra merak etme.. iki doğumumda da dikişlerim 10 gün içinde iyileşti, ilk günden sonra çok çok rahattım
Amargi_nes Sinmn benimde dikişler attı atacak canım onun ağrısından çok vajinam çok ağrıyor. Onun ağrısı ne kadar sürecekti acaba :(
Melikeb19 Amargi_nes kesinlikle düzeliyor bende çok korkmuş ve endişelenmiştim hatta yürürken hiç unutmuyorum anne rahmim delikten akıp düşecek gibi hissediyorum diyordum eskisi gibi oluyor tamamen 🤗
Amargi_nes Melikeb19 benimde aklıma geldi o 😂🤦♀️ ay çok zor ya ne kadar sürecek bu ağrı. Sanki yeni doğumdan çıkmış gibiyim :(
Seyhan34 Amargi_nes ben sezaryen oldum ve olucam daha önce hiç kontrol etmedim ama benim rahimim aşağıda biraz normal doğumda elbet bir süre geçecek ki toplansın rahim ve vajina sezaryende vajina problemi yok ama rahim toplanması dikiş olduğu için biraz uzun sürüyor tabi bu arada karnını sardınmı
Amargi_nes Seyhan34 hiç bisey yapmadım valla canım. Doğumdan hemen sonra dümdüz olmuştu karnım. Yapım zayıf zaten belki ondan göbek kalmadı. Ama çatlaklarım ben burdayım diyor🤦♀️🤷♀️
Omerhatice Amargi_nes 1 hafta olmus daha tabi oyle gormen normal rahm anca toparlanıyor spnucta bir vucut çıktı ordan hemen kendine gelmez bende norml dogum yaptm 55 gun oldu ve eski haline kavuştu rahmim genişleme olmadı sarkmada merak etme cnm yavas yavas kendine geliyor
Amargi_nes Bahcedomatesi vajinam komple ağrıyor belki toparlandığı içindir. Bende korkup direk post açmış bulundum😂🤦♀️
Amargi_nes [silindi] valla beni dogurtan ebe diyodu eve gidince dikislerine bak estetik diktim çok güzel oldu falan diyodu. Hiç merak edip bakmadım ilk 3 gün. Ama mecbur pansuman yaparken dün baktim😕🤷♀️
Amargi_nes zlemzcanzl bacaklarım belim hala ağrıyor canım Dikislerimde atmaya baslamis çok şükür sikinti yok ama agri var buda normal sanırım
zlemzcanzl Amargi_nes çabucak toparlanırsın umarım. Çok zormuş anne olmak daha doğurmadan ben dağıldım resmen. Doğum korkusundan sezaryan istiyorum alt tarafta dikiş olması çok ürkütüyor beni 😭
Amargi_nes Bihilal ay bende ilk 3 gün hiç bakamadım. Ebem çok güzel ve estetik diktiğini soyledi bide eve gidince bak falan dedi de ben de cesaret etmedim merak da etmedim. Ama sonradan bakınca olan biten gözümün önünden şerit gibi geçti ayys🤯🤣
Bihilal Amargi_nes 😂😂😂 keşke o hayalindeki gibi kalsaydı 😂😂 en iyisi bakmamak inşallah bi süre sonra toparlanırlar ilk doğumumda benimki eskisi gibi olmuştu umarım bu sefer yine öyle olur
Amargi_nes Filiz35 teşekkürler canım benim. Bendede dikisin bi tanesi açılmış gibi hala üstüne zor oturuyorum. Şuan dikislerim atmaya baslamis ama vajinam çok ağrıyor
Amargi_nes Emell evet canım 2 gün snra kontrolüm var gidince öğrenicez artık durumu. Insllh bi sıkıntı yoktur
Benay Amargi_nes yeğenim kordonu beline dolalı geldi ultrasonda bakıp öyle almamışlar Doğuma çocuk doğmaya başlayınca kafası gelmiş beden gelmemiş içeri sokamıyorlar dışarı çıkaramıyorlar bu yüzden baya kesmişler ablamı ablam ayaklarım artık ayak konulan yerde değil doktorların üstünde geziyordum der baya zor iyileşmişti