Amargi_nes Dikislerime bakiyim derken fark ettim:( vajina genişlemiş ve rahim baya aşağıdaydı. Yeni doğum yaptım 1 hafta oldu. Normal mi acaba. Doğum yapmış bilen arkadaşlar nerdesiniz 😕😥
bulutunannesi33 Amargi_nes cnm kırk gunde toparlanır rahmın eskı halıne doner ebeler hep oyle dıyor cnku yakınım ebe normal dgmda kırk gunde toparlanr rahım sezeryanda daha uzun sure de kuculurmus
Annesininmucizesi Amargi_nes korkma canım diğer arkadaş doğru söylüyo eski haline gelir merak etme daha çok yenisin kazasız büyüt inş. Yavrunu 🙏😊
[silindi] Amargi_nes ben hiç bakmadım valla bilmiyorum 😂 bakmaya cesaret edemedim şu an eskisi gibi muhtemelen toparlar yani korkmayın
zlemzcanzl Amargi_nes acısı geçtimi ? Herkesin bahsettiğİ o rahatlık var mı bari normal doğumda. Grnişleme 40 gün içinde toparlanıyor diyorlar ama inş gerçektrn toparlanır
Bahcedomatesi Normal doğum düşünen herkesin kafasında bu soru vardır. Bende merak ediyorım düzelir mi diye bilenler yazar mı ?
Amargi_nes Bahcedomatesi vajinam komple ağrıyor belki toparlandığı içindir. Bende korkup direk post açmış bulundum😂🤦♀️
Amargi_nes [silindi] valla beni dogurtan ebe diyodu eve gidince dikislerine bak estetik diktim çok güzel oldu falan diyodu. Hiç merak edip bakmadım ilk 3 gün. Ama mecbur pansuman yaparken dün baktim😕🤷♀️
Nisanurr Canım bi kırkın çıksın daha çok yeni dikişler bi kendini toparlasin sonuçta 9 ay boyunca genişleyen rahim bi anda toplanmaz zamanla toparlanacak merak etme
Amargi_nes zlemzcanzl bacaklarım belim hala ağrıyor canım Dikislerimde atmaya baslamis çok şükür sikinti yok ama agri var buda normal sanırım
Bihilal Amargi_nes iyi bakmaya cesaret ettin bende bakayım diyorum ama silerken bile eğilip bakamıyorum içim acıyo 🤦♀️ Aynada görsem içim cız eder 😀
Benay Bihilal idrar yaparken ağrı oluyor mu ya silerken falan geri düzeldiğini duymuştum ablam hatta Kızlıkda ki gibi şeyim var derdi 😂😂 32 dikiş yemesine rağmen 😂😂
Amargi_nes Bihilal ay bende ilk 3 gün hiç bakamadım. Ebem çok güzel ve estetik diktiğini soyledi bide eve gidince bak falan dedi de ben de cesaret etmedim merak da etmedim. Ama sonradan bakınca olan biten gözümün önünden şerit gibi geçti ayys🤯🤣
Filiz35 Amargi_nes canım toparlıyor korkma benim de öyleydi toparlıyor dikkat et dikişlerin açılma yapmasın benim bazı dikişler açılmıştı üstüne oturma ve üşütme kendini zamanla geçecek çok geçmiş olsun Allah'ım bağışlasın kuzuyu 💕
Amargi_nes Filiz35 teşekkürler canım benim. Bendede dikisin bi tanesi açılmış gibi hala üstüne zor oturuyorum. Şuan dikislerim atmaya baslamis ama vajinam çok ağrıyor
karamel Filiz35 dikiş açıldıgını nasıl farkettiniz ben 2 ay oldu doğum yapalı bugun baktıgımda kırmızı bi et parcsı gördüm girişte böyle bsy mi acaba
Emell Amargi_nes kesinlikle eski haline dönüyo. Zaten şimdi kontrollerin olacak.rahmin toparlanıp toparlanmadigina bakacaklar.endise etme
Amargi_nes Emell evet canım 2 gün snra kontrolüm var gidince öğrenicez artık durumu. Insllh bi sıkıntı yoktur
Ecrinimleyla Amargi_nes valla bende normal Doğum yaptım valla o dikişler yüzünden sırf bu defa sezeryan olcam o dikişler iyileşmek geçmek bilmiyo ben çok çektim
Deryamira Ecrinimleyla 22 dikişim vardı normal Doğumu bu yüzden kimseye tavsiye etmiyorum Çin işkencesinin başka bir versiyonu çektiğin sancıdan sonra o dikişler insanı mahvediyor
Mihrican2121 Amargi_nes korkma bu daha ilk doğumun eski haline bire bir dönecek bir sonraki doğumda ne olur bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın bizi. Geçen yurt dışından biri yazmişti burda 4 çocuğu vardı son iki doğumunda kesisi olmamasına rağmen dikiş istemiş genişleme olmasın diye aklınızda olsun kızlar
Bihilal Benay yok cnm ya hiç ağrı yok silerken de incitmeden siliyorum ilk doğumdada hiç dikiş ağrısı çekmemiştim bikaç gün sonra almışlardı bundada ağrı yok pazartesi günü ebe gelecek dikişlere bakıp alacak zaten kraamzorgdan gelen kadın hergün bakıyo dikişlere 😏
Ecrinimleyla Buseamaikizlerburcu biliyorum canım ama en azından daha kolay koruyabilirsin ama normal Doğumda Hhep kanlı orası hep pis çok çabuk enfeksiyon oluyo bazen yırtılmaların oluyo vs. İşte 😕
Sarella Amargi_nes canım düzelicek tabi ilk başta garip geliyor ama hiç bakma hem daha yeni Doğum yapmışsın bende şok geçirmiştim ilk görüşte ama sonra eskisi gibi oldu 40 gün sonunda eskisi gibi olur diğer aylarda dahada toparlar
Elsu Amargi_nes toparlanir canim iki sgum yaptim sukur ikisi de normal ilk dgumundan snra bana afedersin boyle boru kadar bosluk var gibi geliyodu bi gun aynayla baktim ay bi aglama aldi beni bu ne boyle falan diye 😊 simdi guluyorum kendime tabi 😂😂 kirk gunde toparlanir rabbimin izniyle oyle kalmicak daha cok yenisin canini sikma 😉
Amargi_nes Elsu sağol canım. Insan rahatlamak istiyor çok hasas bi konu ve insan her daim her şeyi bilemiyor o yüzden korkuyor