nurcan05 Buseviim1 ayyy her an gelebilir hiçbir şey kalmamış normal doğum mu olacak yoksa sezaryen mı ona mı bakacaklar 🤗 çok heyecanlı
Hatice--- Cerenglr 29 haftalığız Balıkesirdeyim suan şubat 3 4 gibi izmire geçiş yapacağız balcovadan ev tuttuk hastane konusu belirsiz 9 Eylül kabul ederse orda etmezse sehir hastenesinde mecbur 🥲
Arzuemre Haftadan selamlar. Bende can hastanesine gidiyorum. Normal doğum istiyorum fakat kızımın hiç gelesi yok gibi😁😁
Hatice--- Cerenglr haftam büyük oluyor bilmiyorum bi kaç kişi öyle dedi bende gidince uğraşcam inşallah orası olur sezaryen birde
Gulcannnnnnnn Ben doğumumu yaptım çok şükür , medicana da yaptım Cem Kınık , ve çok güzel geçti sürecim , biz özel sigorta yaptırdık baya uyguna geldi araştırın isterseniz Shompo sigorta
Cerenglr Gulcannnnnnnn Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ☺️ özel sağlık sigortam var benimde çok daha avantajlı oluyor
incismom Gulcannnnnnnn Ben de medicana hakan hoca ile başlayacağım. Özel sağlık sigortanız hamilelik sürecinde hastanede yapılan test ve tahlilleri de karşıladı mı?
Cerenglr Hatice--- daha önce bi hastanede girişin olduğunda öyle kabul etmeme gibi bir durum olmuyor diye duymuştum çok eski muhabbetler kabul etmeme durumları vs diyorlar umarım hallolur
Hatice--- cennetb evet öyle bisey söyleniyor buradaki doktorlara danıştım öyle kabul etmeme gibi bir lüksleri olamaz diyor hele biri içinde mi kalacak tabiki mecburlar dedi
cennetb Rabiabss bütün devlet hastanesinde asistan bakıyor mecbur yapacak bişeyimiz kalmıyor siz Şuan kime gidiyorsunuz vallahi benim son haftalarım inşallah sağ Salim doğum yaparım
fundatlas Cerenglr 27+3 Can Hastanesinde yapacağım doğumu inşallah 🙏🏻 önceliğim normal doğum ama süreç ne gösterir bilemem 😊
basinci- Cerenglr 37+2 haftalık olduk 😊 haftaya cuma doğum olacak inşallah oğlumla kavuşacağız şirinyerde Tahir Özgüdere gidiyorum çok memnunum çınarlıda da doğumumu yapacağım inşallah 🙏🏼