Cerenglr İzmirde yaşayan anneler burdalar mı ? Biraz konuşalım kaç haftalıksınız cinsiyet ne hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz yoldaş olalım birbirimize ☺️
nurcan05 Cerenglr 27+5 buca devlete gidiyorum tınaztepe evime çok yakın bir fiyat soracağım özeller çok pahalı
Cerenglr Eminekorkszkdl ilk tınazda öğrenmiştim bende gebeliğimi şimdi alsancakta özel bir kliniğe gidiyorum 16+5 teyim ben doktorum iki hastane ile anlaşmalı Çınarlı ya da egepol doğum şeklini göre seçeceğiz sanırım ☺️
Eminekorkszkdl nurcan05 daha konuşmadık, benimde doktorum özel bi klinikte egepol ve buca. Normal düşündüğüm için doktorum bucayı düşünmemi söyledi haftaya gideceğim bakalım kararlaştıracağız
Cerenglr nurcan05 Tınaztepe ekimde gitmiştim ben fiyat vermemişlerdi şimdi verirler herhalde zamlardan sonra ☺️
Edus35 29+6 ekole gidiyorum irfan hocaya safa da doğurucam nasipse irfan hoca olucak aksi olursa ekolde olucak
cennetb 36+1 şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum normal diyolar artık gelsin sağlıklı bir şekilde istiyorum
Busess35 Merhabalar 34 haftalığım Egepol hastanesine gidiyorum ilk hamile kaldığımdan beri doğum fiyatı 46 bin tl
Ervaa35 Cerenglr 30+5 haftalık su hosptılda doğum olucak inşallah ama daha fiyatı konusmadım zaten aşağı yukarı fiyatlar aynı 25 bin den yukarı bekliyoruz 😇
nurcan05 Cerenglr güzel bir zam yaptılarsa verirler artık 😅 hafta içi gidip soracağım perinatoloji doktoru çok iyiydi ötekilere gitmedim birde fiyatın içinde oda süsleme makyaj falan var mı acaba merak ediyorum ☺️ hepsini sorarım
Hamis354225 Busess35 çok zaman olmuş ama doğum yapmış tecrübeli bir anne olduğunuz için sormak istedim Şükran hanıma gidiyorum bende, acaba normal doğum mu sezaryen doğum mu yaptınız acaba? Normal doğuma gece de olsa geliyor mu?
nurcan05 Buseviim1 ayyy her an gelebilir hiçbir şey kalmamış normal doğum mu olacak yoksa sezaryen mı ona mı bakacaklar 🤗 çok heyecanlı