Esra1965 MasalAlparslanMom ay bizim bime bugün hiç bişey gelmemiş. Bi ağız mendili diş kaşıyıcı erkek bebek battaniyesi ve lastikli çarşaf vardı. Bende dedim bugün yıkama filesi alayım ağız mendili alayım dedim. Sadeve bi mendil aldım geldim ama çok kaliteliymiş
MasalAlparslanMom Esra1965 şimdi gittim bende bunlardan vardi da bizim ihtiyac yok bunlara. Sadece file aldim elime bide cingirak kasadaki sirayi gorunce onlari da bıraktım😌
Mrvizmrli MasalAlparslanMom https://mutluresim.com/images/2024/01/19/nP06Fx.jpg! Ben bulabildiğim her seyi aldim ama alacgım daha vardi bitmişti 🤣
MasalAlparslanMom Mrvizmrli kürütmüşsün şu alt degistirme cantasi mi ne yaziyodu kullanisli biseymi aldim baktim baktim biraktim🙃
Mrvizmrli 3438FG ahahhahahshs valla kalabalikti bakmadan attim sepete ben bakarken diğerleri biter diye cok şükür yetiştim 3 yaşa kadar aldim 😅
Busbusd1 MasalAlparslanMom bende A101’den aldım bazı şeyleri çok güzel malı yıkadım ütüledim bi sorun olmadı
Mrvizmrli MasalAlparslanMom valla cantanin içine bez islak mendil kremlerini rastgele atmamak için aldim düzenli dursun diye kullandıkca anlarim bilemedim şimdi
Aysegul_dur MasalAlparslanMom ben gidemedim ama eşimi yoladim banyo seti aldırdim ağız mendili alt açma birde zıbın onca kadının arasında iyi becerdi aldı umudum yoktu ama 🫣😂😂
dorukcumunannisi Geçen geldiğinde iki paket ağız mendili almıştım yıkadım ve hepsi çöp oldu resmen şaftı kaydı tavsiye etmiyorum
Begovicka MasalAlparslanMom ay gezmeye gerek yokmus, mesela almak istediginiz urunun hangi subelerden oldugunu web sitesinden aratarak bulabiliyormusuz 😂 bende yeni ogrendim belki isinize yarar. Her yeri gezmemize gerek yokmus Muhtelemen bim, sok vb digerlerinde de vardir bu secenek diye tahmin ediyorum
bebilique Öğleden sonra gidebildim emzik biberon falan vardı onları zaten aldığım için gerek duymadım, tek kalan müzikli baykuş uyku arkadaşı vardı onu aldım. Kasiyer bile isyan ediyordu bebek ürünleri gelince çok yoruluyoruz diye :)
Mrvizmrli Mommy15 sadece islak mendil koyup denedim diğer eşyalardan koymadim daha ama sığar rahatlıkla geniş ve bol her seyi alır