Mrvizmrli Mommy15 sadece islak mendil koyup denedim diğer eşyalardan koymadim daha ama sığar rahatlıkla geniş ve bol her seyi alır
Azra41 MasalAlparslanMom somurmusler anammm 😅 tak bulu alicaktim kızıma kirpili yoktu araba aldım aşırı sıkılıyor evde iyi oldu aldığım üstüne binip bir o oda bir diğer oda geziyor 😅
nunusmom MasalAlparslanMom valla resim çekemye üşendüm 😂😂😂 yumurta oyuncagı vardı eşleştirmeli falan ondan aldım tren oyuncagı aldım parmak kuklaların hepsini aldım kızım bayıldııı kuklalara 😂 oynar gözlü boyama kitabı aldım hareketli hikaye kitabı aldım (hepsini 27 aylık kızıma aaldım yolda gelecek olan kızıma bişey almadım 😂😂😂)
Mrvizmrli Mommy15 evet banada oyle geldi bimde bulmasaydim internetten sipariş edicektim zaten cok guzel bir sey kullandıkça anlarim tabi ama boyleyken bile cok hocuma gitti
gata Ben baya şey aldım ya 😂 biraz abartmış olabilirim yorgan, battaniye, bolca zıbın, alıştırma biberonu, biberon tutucu, ağız mendili, emzikli meyve sıkacagı 😂 bi de ikiler aldım. İkizlere 😂
Powergirls MasalAlparslanMom iki takım pijama (esimin ailesi köyde yaşıyor orda giysin diye aldim kıyamıyorum marka olanlara) 😄 meyve süzgecin cam biberon seti evde plastik vardi garanti olsun diye cam aldim ağız mendili bi paket ve baykuş uyku arkadaşı dış kasiyici bulamadim olsa alacaktim 😄
Rabiul MasalAlparslanMom çalıştığım için gidemedim anneannem gitmişti çok bişey aldırtmadım bende , yorgan , yastık , battaniye , file , figürlü yastık aldı Banyo setini Trendyol dan geçe hafta 490 tl almıştım bimin fiyatı çok pahalı geldi