yenidenanne34 MasalAlparslanMom hic bisey kalmamisti ya parmak kukla ve hışırtılı kitap alabildim sadece 🤣
Kevserehdhd Hisirtkli kitap ilk sözcüğum ilk sorularım onları aldım bide hareketli kitap aldım pamuk vardi yenidogan altı temizlemek için onu aldım bide
MasalAlparslanMom Kevserehdhd bende kiyafet falan degilde aktivite urunlerimiz hic yok . Alsam saklamaya yerimde yokta iste ama almasam aklimda kalacak😅
Kevserehdhd MasalAlparslanMom ay bende de yer yok ama aldim aklım.kalmasin diye parmak oyuncak yoktu ya bir yane bime gittim kalırsa eşimle çıkıp alırız artık
Fatmac MasalAlparslanMom çarşaf, tummy time, ilk 100 sözcük, gilgilis kitap, alıştırma bardağı biberon, çıngırak dişlik, ağız mendili, banyo filesi bunları aldım
tugcesakzci 3438FG geldi geldi baya şey yine valla da çoğunu almışım zaten bişey alamasım öyle bakamadım da detaylı 😂😂
3438FG Adenala Ay hahahahah buna neden bu kadar güldüm 😂😂 Kız sen gitmişsin benim haberim yoookk nasıl görmedim yaaaa. Şimdiye kadar halletmiştir millet 😂
Adenala 3438FG Çikolata kırmızı çizgimiz 😂😂 kız burdakiler sabahtan sıraya giriyor bende gebeş halimle sallana sallana anca 11 de gittim 😁😁😁
Fatmac MasalAlparslanMom köye gelmiştim ilçeden aldım. Kesim orta yaş ve yaşlı olduğu için sanırım 😅😅 kimse almamış baya bir şey kalmıştı 12 de gitmeme rağmen
3438FG Adenala Hahahaha valla çok haklısın açılmadan kapıda sırada bekliyorlar. Şok oluyorum nasıl üşenmeden kalkıpta sırada açılmasını bekliyorsunuz 😂😂