Aysegulllllllll07 Günümüz ayni bende 37+2 günlüğüm 24 ocakta dogumum var Allah izin verirse 9 Ay geçti şu 5 gün geçmek bilmiyor
Aysegulllllllll07 hasretsisman ilk hamileginizmi eğer öyle ise doktor acele etmiyor benim 3 hamileliğim 38 haftada alacak doktorum son 5 günüm kaldi
Ziynetdefne16 Esraleyna aynıyız benimde en son 3100 gram di 25 i sezaryen olacağım sanırım 38 haftada suan 37+1 im
Mervesencan Ziynetdefne16 bizim de 25 Ocak 36+6 da 3150 ,51 cm di 37+5 im yarın gidicem bakalım kaç kg olmuş dayanamıyorum olmadı pazartesi Salı al diycem 3500 filan olduysa kilosu
Ziynetdefne16 Mervesencan sen benden ileriymişsin istersen alırlar birkaç gün öncesi canım sağlıkla alalım insallah kucağımıza 🤲🏻❤️
Mervesencan Ziynetdefne16 aslında 25 i biz istemiştik de dayanamıyorum artık 😀 Doğum belirtisi oluyormu hiç sizde ve bebek hareketleri nasıl
Ziynetdefne16 Mervesencan valla belirti mi bilmem ama 1-2 gündür çok fazla alt tarafımda baskı var yattığım yerden kalkınca doğrulamıyorum alt tarafımdaki baskıdan ötürü , kasik ağrım oluyor sancı mı degilmi bilmiyorum ama 😊
hasretsisman Esraleyna valizim hazır ama sadece bebek tarafı 😂 Hala herşeyim eksikmiş gibi hissediyorum sanki çeyiz düzermiş gibii 😂😂😂💖
S17 MelteM2cck merhaba, aynı haftayız ama benim doktorum daha bana gün vermedi. Beye göre gün veriyorlar bebeğin gelişimine ölçümlerine göre falan mı
MelteM2cck S17 benim 2.hamileligim ve ilk dogumum sezaryen olduğu için bu dogumum da sezaryen olucak. O yuzden gun verirler ama ben kendim 29.haftamda sordum doktoruma. Ve netlestirdik çünkü 29 şubat olsun istemiyorum dogumumu
annneoluyorummm Denizismail merhaba bende 18 Mart gözüküyorum bakalım hayırlısı 🥰 bebişin boyu kilosu kaçtı en son ?
Elfselm Esraleyna Yarınn doğumum 20 Ocak inşallah 🙈 38+3 de olacağım geçen hafta kilosu 3600 boyu 52 cm di 🥰
Esraleyna Elfselm hayırlısıyla gelsin doğumdan sonra yaz bize mutlaka 🥰 maşallah iri bir bebiş olacak kız mı erkek mi canım 🙏🏻