FulyaErdi Cevap yazamiom nick altına acemiyim😁B_eyaz doktor kararı ile bebiş hanım çok aşağıda die ama 14 Şubat onceside gelebilir dedi rahimde başı duruyor die
MelteM2cck S17 erkek değil kız olcak benim. Balık kadın tanıdıklarım var ama çocuğu nasıl olur bende bilmiyorum elbette ama duygusal ağlak olurlar onu biliyorum☺️
S17 MelteM2cck benim teyzem balık kadını tam tersi hiç ağlak değil çok güçlü hatta ailede mesela annem boğadır o çok ağlar annemin tepkileri teyzeme çok tuhaf geliyor bazen annem abartıyormus gibi bakıyor 🙃
Sibossss 37 inci haftamızdayız bizde 29 ocakta yatış olacak 30 ocakta sezeryanla doğum olacak inşallah 🤲 çam sakurada doğum yapacam memnun kalan varmı ordan
Defnes-Mom 36+2 yiz bugün. Serklajımız olduğu için biz de günümüzü aldık ☺️ 38+0 olduğumuz an 1 Şubatta Defne kuşumuza kavuşacağız inşallah🙏🏻 Rabbim hepimize hayırlı zamanlarda en güzel haliyle kavuşmayı nasip etsin..
Minederin Esraleyna cok hatırlamıyorum ama kötü geçti benimki ilkin normal doğum olarak ilerlediği için