Bktgzdd 3 özel hastanede çalışmış hala da özel hastanede çalışan biri olarak söylüyorum size bunu kusura bakmayın hakaret vs algılamayın o anlamda demiyorum. Doktorunuz sizi büyük yemiş. Ben finans departmanı başında çalışan bir mali müşavirim. Hastane fiyatlandırma politikalarını bizler belirleriz SGK kriterleri doğrultusunda. Hiç bir hastanede sezaryen ameliyatı vajinal doğumdan daha uygun değildir olamaz. Çünkü sezaryen bir ameliyat çeşidi olarak geçer doğum şekli olarak geçmez. Bu yüzden de nadir hastanelerde ikisi aynı fiyat olur ya da sezaryen daha pahalı olur maliyeti açısından. Doktorunuz sizi kandırmanın böyle bir yolunu bulmuş. Ayriyeten bir özel hastaneye gidiyorsunuz yani bir işletmeye, ticarethaneye size 24 saat sancı çektiremezler 1 saat çekip dayanamayıp sezaryen istiyorum dediğinizde almak zorundalad çünkü para verip hizmeti satın alıyorsunuz. Devlet hastanesine gidiyor olsanız evet belki insafsız bir doktora denk gelip 24 saat hatta daha fazla sancı da çekebilirsiniz. Fakat ilk doğum 24 saat sürüyor diye bir şey yok sancı çekmiyorsunuz o kadar gece gitseniz sabahına sabah gitseniz akşamına doğuruyorsunuz.