Sezaryen mi?Normal mi?
Öncesi olarak bakacaksak sezaryen daha kolay sonrası için bakarsak da normal doğum ikisindedd acı çekiyorsun birinde önce birinde sonra anneliği hiç bir türlüsü kolay değil maalesef
Demtynaz Normal olmuyorsa sezaryen
Ben cumartesi sezeryan yapacağım. İlk doğumum eşimde yanımda girecek. Bu şekilde kafam rahat. Normal doğum sancısını 24 saat çekemem..
Demtynaz en güzeli normal ağrı ve acılar bebek doğana kadar sadece sonrasında birine muhtaç olmuyorsunuz bebeğinize rahatlıkla bakabiliyorsunuz o heycanli ilk günleri büyük acılarla geçirmeyi istemez kimse tabiki ama çevremde hep sezaryenin zorluğuna filan şahit oldugumdan biraz korkutucu geliyor bana zor baya
Bktgzdd bende pazartesi sezaryen olacağım 2. Ye , ilk doğumumda sezaryendi çok güzel geçmişti. Ama yine de aşırı korkuyorum 😬 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
Demtynaz her türlü normal çünkü anne ve bebek için yararlı olan o oluyor bebek çıkarken hem florayı alıyor sürtündüğü için hem sıkıştığı için suyunu atıyor anne içinde zaten ameliyat süreci olmuyor yoksa acı ikisinde de var normalde öncesinde dikiş olursa çok sonrasında da sezaryen de sonrasında yeni bir canlı dünyaya geliyor olacak o kadar bebeğinize odaklanın ben iki doğum şeklinide yaşadım normal çok kolay geçti sonrasında çok hızlı toparlandım sezaryende toparlanmam 1 hafta sürdü şuan 4 ay geçti ancak dikiş bölgesi hala hissiz mesela zorunlu değilse normali tercih edin bence
Her zaman normal doğumu destekliyorum zorunlu kalinmadikca. Daha gün bir arkadaşımizin teyze kızı belden uyuşturmali sezeryandan dolayı boynunu tutamıyormus yarı felç geçirmiş çok üzüldüm şimdi öyle korkuyorum ki Allah yardımcımız olsun tüm annelerin 🥺