Sezaryen mi?Normal mi?
Bktgzdd sezeryanda geç geliyor süt canım benimde 3. Gün falan tam anlamıyla gelmeye başlamıştı azar azar ama bebeğin doyacak kadar geliyor hiç merak etme kendinide strese sokma eğerki daha uzun süre gelmezse 350 gr bir mama alırsın verirsin takviye olarak kafanı takma sütün olmasa bile üzülme her annede süt olacak diye bir kaidede yok 😍
ayanarta1 aynen öyle ya ben çok korkuyorum her doğumda risk vardır ama bu anestezi beni korkutuyor
hunilimom merhaba benim ilk gebeliğimde çok merak ediyorum dikiş mutlaka atıyorlar mı.bir de normal doğumdan sonra vajina çok genişliyor mu
Biranneferide hiç korkmayın bende korkarak girdim inanın anestezi uzmanim öyle iyiydi ki yzuunu bile hatırlamıyorum ama bana verdiği telkinleri hatırlıyorm
Sevdalemin illa dikiş atılacak.diye bişey yok benim atilmicakti ama eli takilmasin diye attılar vajinada öyle çok genislemiyo seseryanda da geniiyomus öyle diyorlar bilmiyorum doğru mu ben doktoruma sormuştum ilk dogumlarda olmuyor o kadar 3 ve üstü 3-4 kilo üzeri dogumlardan sonra genelde müdahale ediyoruz demişti
Demtynaz 10 gün önce sezeryan oldum bünyeden bünyeye değişse de o kadar kolay geçti ki sadece ilk gün o da normaldeki Doğum sancısı gibi dayanılmaz değil ağrı kesici veriyorlar zaten rahat oluyorsun 2.gun bebeğim her ağladığında kalktım beşikten alıp altını değiştirdim emzirdim yardıma ihtiyaç duymadım bile iyiki sezeryan olmusum diyorum ve canim çok tatlıdır çok korkuyordum hiç bi zorluk yokmuş
Buseerdem1 yarın sezeryanım var bu pozitif hikayeniz içimi çok rahatlattı inşallah bende öyle güzel geçer. Sütünüz hemen geldi mi peki
Ozlem5354 bende pazartesi sezeryan olacağım 3. Çocuğum RABBİM hepimize yardım etsin
Biranneferide ne guzel yazmissin ya valaa icimiz acildi sa
tugcesakzci ben de ankarada üniversite hastanesinden bizzat bilgi aldım normal doğum 13 bin sezaryen 3 buçuk bin dediler arada dağlar kadar fark var tekrar sordum sezaryen mi ucuz diye evet dediler. Bende sizin gibi düşünmüştüm amaoyle değilmiş sezaryen daha ucuzmuş özele gidenlerin çoğunun neden sezaryen olduğunun cevabı da bi nevi bu sebepten olmalı
Demtynaz ben sezeryan oldum Allah’a şükür hemen kalktım ayağa ama şuan ikinci gebeliğim vücudum yenilensin istiyorum dün doktoruma sordum normal yapabilirmiyim diye kesinlikle hayır dedi eğer hiçbir sıkıntın yoksa normal düşün sezeryanin tek bı kötü yanı üşüttügün an karın ve belin acayip şekilde ağrıyor ve sancı yapiyor sürekli kendini sıcak tutman gerekiyor
Buseerdem1 ay çok rahatlatıcı yazmışsınız gerçekten ☺️
Bktgzdd yoo ablam ilk dogumunda 2 saat sancı çekti sadece . Doktorunuz sizi sezaryene alıp hemen işini bitirme derdinde burdada yanlis bilgi vermeyin