Damla92 Kedilibebekli been 🙋🏻♀️🤣 9yaşında bi kızım 5 yaşında bi oğlum ve şuan 10 hftalık hamileyim ☺️
Kedilibebekli Damla92 hayırlı olsun en azından ablası ve abisi çok küçük değilmiş sağlıkla gelsin inşallah 😊
Enzesa Kedilibebekli Bennn☝🏼 27 yaşındayım. 5 yaşında oğlum, 3 yaşında kızım var ve 33 haftalık hamileyim 😱😀
Hanifekdemir Kedilibebekli İstanbul’da yaşıyorum 24 yaşındayım bende şu an çalışmıyorum üniversiteden yeni mezunum sayılır üçüncü çocuğuma hamileyim peş peşe oldu benimkilerde hep hem okudum hem çalıştım hemde anne oldum
Kedilibebekli Hanifekdemir maşallah gerçekten enerjik insanların hali başka oluyor 😊sağlıkla gelsin kuzu inşallah
Kedilibebekli umena kendime terapi yapamıyorum ama mesleki bilgiler dertleri hafifletmeye yardımcı oluyor diyelim 😊
Kedilibebekli Cicegim1 Allah yardımcınız olsun. Elbette zorlukları var ama avantajları da olacak inşallah sabırlı olun. En azından ilk çocuğunuz büyükmüş neyse ki 😊 benimkiler 3.5 ve 2 yaşındalar ama kaygım yok, her derdin bir çözümü bulunur inşallah
zehraxglr Kedilibebekli merhaba ben de ilk hamileliğim Antep’te yaşıyorum okul öncesi öğretmeniyim ve çalışmıyorum
Kubraurganalper Kedilibebekli evet malesef demiyim ama plan li bir gebelik olmadi 🙈 3. Icin fazla büyük konuşmusum