Kedilibebekli Arkadaşlar merhaba. Ben 3.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim dün. 28 yaşındayım antepte yaşıyorum. Psikoloğum ama dışarıda çalışmıyorum sadece evden online psikoterapi yapıyorum. Benim gibi üçüncü çocuğuna hamile olanlar, tanışalım buyrun 😊
yagmurrrra Kedilibebekli 15aylık oğlum var 19 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim bende bu kategoriye giriyorum sanırım😅😅
umena Kedilibebekli siz hayatta içinden çıkamadığınız dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz kendinize terapi yapabiliyor musunuz🤭
Cicegim1 Kedilibebekli hahhaha bnde 26 yaşındayım 3. Çocuğuma 15 haftalk hamileyim 1. Çocuğum 7 yaşnda 2. Çocuğum 9 aylık pskolojim çok bozuk yardım et bana 😂😂😂😂😂
Kedilibebekli umena kendime terapi yapamıyorum ama mesleki bilgiler dertleri hafifletmeye yardımcı oluyor diyelim 😊
Kedilibebekli Cicegim1 Allah yardımcınız olsun. Elbette zorlukları var ama avantajları da olacak inşallah sabırlı olun. En azından ilk çocuğunuz büyükmüş neyse ki 😊 benimkiler 3.5 ve 2 yaşındalar ama kaygım yok, her derdin bir çözümü bulunur inşallah
Melek1818 Bende 3hamileyim 2oglum var ve 3de erker aralarinda buyuk 16 ikinci oğlum 14 budabkiz olur dedik ama nasip erkekmis bu arada 36 yaşındayım🙂🙂
34busra Kedilibebekli bende 29 yaşında ucuncuye hamileyim biri 7 biri 5 yaşında iki oğlum var bakalm üçüncü nasip sağlıklı olsnda 🙏🥰😂
Kubraurganalper Kedilibebekli bnde 31 yaşndaym kızım 5.5 yaşında Oğlum 14 aylık Şuan 29 haftalık hamileyim plansz bir gebelik yaşıyorum..
Msydn6 Kedilibebekli Bende 30 yaşındayım benimde 3. Gebeliğim ..2 oğlum var 4.5 ve 2.5 yaş İstanbulda oturuyorum bu diğerlerinden bir tık zorlu geçiyor 12+6 dayım cinsiyet henüz öğrenmendik bakalım hayırlısı :)