• Doğum
  • Spinal doğum yapanlar yapmayı düşünenler

Daisyy000 süreç nasıldı acıyı hisssetmeyip dokunuldugunu hissetmek nasıl bir duygu.ilk doğumum korkuyorum

Hevalsahin ayy benim de garip hisler içerisindeyim. Bir yanım hüzünlü bir yanım heycanlı sizde öyle misiniz

Asiyeyigit Ne olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz, o dokunulmalarda suan ne yapılıyor acaba diye tahminde bulunuyorsunuz , sonra bi anda ağlama sesi geliyor 😍 Hersey o kadar hızlı oluyor ki

Asiyeyigit ilk doğumumu epidural ikinci doğumumu spinal yaptım . Tercih edebiliyorsanız epidural öneririm 🙏🏻 ameliyattan sonrası biraz ağrılı geçiyor spinalde , epidural ameliyat sonrası için daha konforlu

Asiyeyigit İlk 3 gün benim için çokk zor geçti. Özellikle yatıp kalkarken zorlanıyorsunuz, ayakta olmak yada yürümek çok zorlamıyor. 15güne ciddi oranda düzelme oluyor.

Dogum esnasinda her sey cok guzeldi ama eve gelince mahvoldum epidural cok daha mantikli kesinlikle

Angelipk Spinal daha derinden oluyormus benim de sezaryen dusuncem olmadigi icin spinal sonrasi komplikasyonlara dair bilgim yoktu yoksa epidural isterdim siz iyi arastirin ben bebegimi bile emziremez hale geldim sadece yatinca agrilarim geciyordu

mombutblondie çok teşekkür ederim daha önce iki kez sezeryan oldum ama genel anestezi ile hiç belden uyuşturmaya cesaret edemedim beşki bunda ederim diyordum

Essrakk işlem ne kadar sürüyor girip çıkmanız kendinizi nasıl sakinleştirdiniz

yarencaliskan işlem ne kadar sürüyor girip çıkmanız kendinizi nasıl sakinleştirdiniz

Daisyy000 işlem ne kadar sürüyor girip çıkmanız kendinizi nasıl sakinleştirdiniz