Spinal dogum yapanlar yapmayı düşünenler yazabilir mii
Spinal doğum yapanlar yapmayı düşünenler
Asiyeyigit 2 Spinal doğum yaptım
Asiyeyigit Haziranda spinal doğum yaptım,sorunuz varsa yardımcı olayım
yarencaliskan spinal nedir nasıl oluyor bahsedrrmisiniz
İğnesi acitiyor mu 1 gün sonra doğumum var spinal sezeryan🥲
Mervee__ belden iğne yapıyorlar. Canım sinek ısırığı gibi bir acısı var sonra bacaklarına sıcaklık iniyor uyuşmaya başlıyor herşeyi hissediyorsun ama acı yok
Hevalsahin hayır
Hevalsahin acıtmıyor damar yolu iğnes daha çok acıtıyor ehli anestesiciye denk gelip kilonuzda fazla değilse hemen tutuyor
yarencaliskan doğum sonrası süreç nasıldi zorlandıniz mi
Hevalsahin Allah yar ve yardımcınız olsun
Asiyeyigit 56 gün önce yaptım 🪴
Daisyy000 süreç nasıldı acıyı hisssetmeyip dokunuldugunu hissetmek nasıl bir duygu.ilk doğumum korkuyorum
minikmucizeemaak nasılsınız peki
Hevalsahin ayy benim de garip hisler içerisindeyim. Bir yanım hüzünlü bir yanım heycanlı sizde öyle misiniz
Asiyeyigit Ne olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz, o dokunulmalarda suan ne yapılıyor acaba diye tahminde bulunuyorsunuz , sonra bi anda ağlama sesi geliyor 😍 Hersey o kadar hızlı oluyor ki
Daisyy000 sonrası peki.iyilesme süreci yani
Asiyeyigit ilk doğumumu epidural ikinci doğumumu spinal yaptım . Tercih edebiliyorsanız epidural öneririm 🙏🏻 ameliyattan sonrası biraz ağrılı geçiyor spinalde , epidural ameliyat sonrası için daha konforlu
Asiyeyigit İlk 3 gün benim için çokk zor geçti. Özellikle yatıp kalkarken zorlanıyorsunuz, ayakta olmak yada yürümek çok zorlamıyor. 15güne ciddi oranda düzelme oluyor.
Dogum esnasinda her sey cok guzeldi ama eve gelince mahvoldum epidural cok daha mantikli kesinlikle
mombutblondie aralarındaki fark ne ben yanlış biliyor olabilirim ikiside belden uyuşturma değil mi?