Susamtanem Biz de 34+5 olduk bugün kontrolum vardı 2500 dedi kilosu sanki az gibi geldi ama hayırlısı. 10 yaşında kızım var❤ şimdi oğlum olacak kısmetse 😊 ilk sezeryan olmuştu buda sezeryan ama daha gün vermedi 10 gün sonra gel bakarız dedi. 15 tatile gelse ne güzel olur 🤩
Albertos Susamtanem hayırlısı olsun canım benimde ikinci çocuk oğlum 11 yaşında buda prenses olcak sağlıkla gelsinler 🙏🏻
Hicrandgndmr Albertos 36haftalığız bizde oğlumla ☺️ 10 gündür erken doğum bekliyoruz ne yazıkki... 2cm açıklığım var ve nişanım geldi. Hala beklemedeyiz. Normalde benim doğumumda 20 ocak görünüyordu nasip olmayacak galiba o zamanları görmek. Kendinizi çok yormayın bu haftalarda bol bol dinlenin kızlar ☺️
Albertos Hicrandgndmr sağlıkla gelsin paşa yormasın annesini . Valla ben çok yoruldum da canım sanki yıllardır hamileyim hele elim yüzüm şiş galiba çirkinleştim de 🥴 az kaldı diyip kendime morel veriyom 🙃
Hicrandgndmr Albertos bende öyleyim sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum 😅 çok sivilcelendim bende son ayda Allahın izniyle bir doğursaydık 😂
HilalAkif Albertos biz de cildiriyoruz heyecandan. 26 Şafak. Sizden 3 gün sonra ama normal dogum olacağı için belki yarin belki yarından da yakın. 😅 kızım 33 haftada doğmuştu. Bu baya sabırlı çıktı 🤣 Allah sağlıkla kavuştursun hepsini. Heyecan dorukta.
a-a-my-h_dmr Biz de 34+4 haftalığız 2 hafta sonra kontrolümüz var inşaallah. Normal olacak Rabbim nasip ederse. Bir de birşey sormak istiyorum sizde de yeri daraldığından bebişlerimizin hafifleme var mı hareketlerinde ister istemez endişe kaplıyor insanı 🤷🌼🌺
Albertos a-a-my-h_dmr var canım sordum dr pozisyon aldıkları için hareketleri kısıtlanıyormuş önceki gibi içimizde operasyon yapamıyormuşlar 😂 ben bi gün dedimki galiba kızım içerde organların yerini değiştiriyor aman Allahım bi hareket alttan üstten 🥴 sağlıkla gelsin kuzularımız 🙏🏻
a-a-my-h_dmr Albertos Maşaallah 😊 İnsan ister istemez tedirgin oluyor canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi Âminnn😊
Crocus20 Bizde 36+4 teyiz ocak ilk haftası alacak sanırım 38 in içindeyken. Net bir tarih söylemedi ama bu civarlarda olabilir dedi. Normalde doğum tarihi 16 ocak görünüyor SAT a göre tabi. Bebeğin gelişimine görede tam 31.12.2018 görünüyor. İnş yeni yılda olur 1 günden 1 yaş almasın oğluşum 💙
Albertos Crocus20 hayırlısı olsun canım az kaldı sanki günler geçmiyor gibi değilmi 🙃 ben günleri çift çift sayar oldum 😂
Crocus20 Albertos evet canım az kaldı. Seninde mi aynı zamanlarda. Bende hem korku hem heyecan çok değişik duygular içindeyim