Esilaminel Kbrapoyrazunl bizimde normal dogum 14 ocak eger erken gelmezse😊 Rabbim hayirlisini versin... Saglikli kolay dogumlar dilerim⚘
Kbrapoyrazunl Esilaminel çok teşekkür ederim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙂 hayırlısıyla kucağımıza alalım. Erkek mi kız mi acaba
Crocus20 Albertos evet canım az kaldı. Seninde mi aynı zamanlarda. Bende hem korku hem heyecan çok değişik duygular içindeyim
FundaendeYaman Kızlar benim de 36 haftalık oldu yarın kontrole gideceğim bakalım doktor neler diyecek Doğum zamanıyla ilgili artık gelsin diye bekliyorum bian önce iyice agrılar yorulmalar mide yanmaları yaşamaktan bunaldım 😊
MiNeNzl Yaseminmericli doktor banada 22 ocak demişti normal dogum istiyordum ama gebelik tansiyonu çıkınca bende 37 haftada sezeryan la doğuma alicaklar beni😫
MERVEATALAY Benimde 34+3 en son gittigimde 2800gr 48cm boyu vardo ve bir hafta hic kilo almamıştı. Carsamba gunu kontrolum hafta da 1 gidiyorum kontrole erken dogum riskimiz var sancilar 100 lerde normalde 31.ocak dogum tarihi ama aralik ayini bitiririz insallah hayırlısıyla 😊
Emly3457 Albertos ay bakalım bizimde perşembe kontrol ogün gün verir herhalde sezeryan olacak muhtemel 10 ocak denk gelir
Rbyglc Albertos ya ben 36 haftalık oldum salı günü kontrol var doktor bana hic normal sezeryan demedi son zamanı bekliyor herhalde kafayı yicem
Albertos Rbyglc sor canım ben özele gdyrm muayene 100 tl valla beni tatmin etsin herşey sordum bu sefer 🙃
Crocus20 Albertos ben pek doğumda yapmak istemiyorum. Sanki karnımda daha güvende. Bir yandan da bir an önce gelsin artık sarılıp koklıyayım diyorum. Anne olmak gerçekten çok farklı☺️
Melomeltem Albertos benimde 16 Nisa’n ama hala gün vermediler dördüncü olacak benim 37 haftada gideyim diyorum 36 da gitsem verirlermiki yarın 36 olacak