Arkadaşlar babynestler var açıyorsun yatak oluyor reflü yatak özelliği de var normalde çanta gibi duruyor askısı falan var omuzdan ondan alan oldu mu almak istiyorum ben ama çevredekiler gereksiz diyip duruyo
Pişman Olduğun/İyi Ki Aldım Dediklerin
Deletedmom_112 ben babynestli olanındam aldım umay markaydı sanırım çantalı. Daha kullanmadım ama güzel duruyor yumuşacık
25umut e bebek te var coupe bebek arabası o tarz yada eski bebek arabaları katlanıp koyulan şipşak açılan kolay olur benım var şimdi travel sistem almıştım işte keske bende eski model alsaydım zor oluyor bu tarz gösteris sadece yanı kullanıs yok pek hele puseti 3 ay anca sıgdı içine gereksiz buluyorum ben kanz marka almıştım 3 bine 2 sene önce
kubraaa123 teşekkür ederim nerden aldınız trendyoldan mı ?
Dilaratalay33 çok teşekkür ederim bende bi bakayim ebebege 😊
Haticedgn33 pişman olduğum yok iyiki dediğim çok var ve hepsi genel şeyler haa bazılsrı için alınmasada olur denilen şeyler ama mesela babynest bnm iyiki almışım dedim baya işime yaradı ama bazıları gereksiz de bulabiliyor 😂 keşke dediğim var ama göğüs ucu kremi göğüs kalkanı bunlara keşke alsaydım işk gebeliğimde diyorum şuan 2. Ye hamileyim ve kesşnlikle almayı düşünğyorum 😅🥰
Deletedmom_112 evet tyden aldım
Haticedgn33 ilk bebegimde sutum cok az geliyor diye, philips meme sutu pompasi aldiydim. Guya bebek uyuydugu zamanda memeyi hic bos birakmayip ha bire sagacakdim. Memeyi iyi tutmadi, birde üstune ebe dediki memeyi sagdikca o aparatla olan sütde geri gidiyormus. Oyle bos bos duruyor fuzuli masraf israf
Reyhan-v ben aldım umay bebekten şöyle ki ahşap beşiğimiz var içine koymak için yatak alcaktım hemen hemen yakındı fiyatları o yüzden hem babynest hem reflü yatağı hemde çanta şeklinde istediğim yerde kullanırım diye aldım geldi yıkadım çok beğendim aşırı kaliteli içime sindi🌸
1erkekkannesiiii kapağı olduğu gibi içine bir şey sürmeden ve koymadan, göğüs ucumuza yerleştiriyoruz değil mi?
Gloria06 evet canım öncesinde kaynatın ilk kullanımda
- Düzenlendi
Deletedmom_112 kafanın geldiği yerde kafa desteği var oyuzden düz de yatırabilirsiniz yan da ben genelde düz yatırıyorum bebeğin başını yana çeviriyorum, bazen de sırtından hafif destekliyorum üstüne orttugum battaniyenin fazlalik yeriyle. merak etmeyin bebek gelince otomatik yükleniyor her şey en güzelini yaparsınız 😊
Haticedgn33 reflu yatağı iyiki aldım hayat kurtarıyor ve pişman olduğum biberon emzik
Olivia yok dyson modellerine uymuyor diye yazılmışta ondan sordum teşekkürler
Deletedmom_112 benimm elektrikli de var mochi sağmak için değil bir göğsünüzden emzirirken diğerine takıyorum doluyor mesajla atıyorum buzluğa hem süt artıyor hem ziyan olmuyor
Deletedmom_112 beyaz düz olanlardan almistim
İyikilerim müslin örtüler giyilebilir göğüs pompası kanguru ve slingler gümüş kapaklar. Pişman olduğum manuel pompa ve kubbe marka sling
Kızlar müslinlerin ebatları nasıldı ve kaç tane alalım? Puset için ayrica puset örtüsü falan aldiniz mi yoksa müslin mi serdiniz? Ayni şekilde reflu yatağınin altina da mi müslin serdiniz? Ay hicbisey bilmiyorum ;( bu arada ben de Umay reflu yatağı aldim
Birbahargunu çok teşekkür ederim ayy inşallah ya valla içime su serptiniz Allah razı olsun ♥️
Yagmurata24 bende hiçbir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. Bende burda sormuştum ona göre aldım 3 tane aldım ölçüleri 80×90. Benim bebiş kış bebeği olacak o yüzden müslinler üzeri için ince kalacak 1 tanede puset örtüsü almayı düşünüyorum