Aysegul1805 Zeynepkrkytlli alın çabuk ısınıp çabuk soğuduğu için doğru sonuç vermiyor arada fark oluyor kulakla. Kulaktan ölçmek daha doğru sonuç veriyor
kubraaa123 Deletedmom_112 ben babynestli olanındam aldım umay markaydı sanırım çantalı. Daha kullanmadım ama güzel duruyor yumuşacık
Kuzumm55 Deletedmom_112 ikiside iyi bence Ben sade olanı kullanıyorum baby nest de kullanışlı olur gibi gözüküyor
Deletedmom_112 Birbahargunu bende elektrikli pompayı ihtiyaç halinde alıyım diyorum şimdilik o silikon pompalardan alayım diyorum işe yarar mı acaba? Birde reflü yatağını ne aldınız acaba markası ne düz beyazlardan mı babaynestli olanlardan mı hangisinden alacağız ?
Birbahargunu Deletedmom_112 bence silikon pompayı da ihtiyaç olursa alın. sevi bebenin baby nestli olanı var onu almıştım gri ve turkuaz renkli olan model
Baharoloji Haticedgn33 merfbaby ana kucağı, mochi süt toplayıcı pompa , sevibebe reflü yatağı ve kanguru iyiki almışım dediklerim pişman olduğum bebek arabamız mamas papas ocarro pratik değil
Deletedmom_112 Baharoloji mochi süt toplayıcı pompa ilk etapta işime yarar mı acaba ? Sütüm gelmezse duruma göre elektrikli alayım diyorum
Deletedmom_112 Birbahargunu çok teşekkür ederim 🌸 babaynestli olanları beşikte falanda kullanabilir miyiz ? E bebekte gri üzeri kar tanesi gibi olan model mi ?
Rsahbaz 1931 ben ilk bebemde iki tane almıştım inanın yetiyor çokta abartmaya gerek yok. Şimdiki bebeme de 2 tane aldım. Boyutu da normal fırın tepsisinden biraz büyük.
BusraTi36 Haticedgn33 emzirme yastığını çok geç almıştım çok pişman oldum keşke doğumdan önce alsaydım dedim
Dilaratalay33 25umut e bebek te var coupe bebek arabası o tarz yada eski bebek arabaları katlanıp koyulan şipşak açılan kolay olur benım var şimdi travel sistem almıştım işte keske bende eski model alsaydım zor oluyor bu tarz gösteris sadece yanı kullanıs yok pek hele puseti 3 ay anca sıgdı içine gereksiz buluyorum ben kanz marka almıştım 3 bine 2 sene önce
Barlas28 Rsahbaz ben 3 tane aldım set halinde Daha almalımıyım? Cünkü 10 lu müslin yaka mendili var ağız mendili ayrı almıstı kayınvalidem. Kayınvalidem 3 ince battaniye 2 kalın battaniye ördü Müslin 3 tane daha mı alsam subat sonu martta dogum inşallah
Rsahbaz Barlas28 şöyle ki ben müslin ağız bezi olarak almamıştım biraz daha büyüğünü herşeyde kullandım sadece iki tane almıştım ilk bebekte. Şimdi de 2 tane aldım boyutu ise kare fırın tepsisinden biraz büyük
Birbahargunu Deletedmom_112 evet o gri olanı almıştım çok seviyor bebeğim burnu tıkanmasin diye de yüksekte yatması iyi oluyor, ben beşiğin içine koyuyorum geceleri gündüz de odadan odaya taşıyorum rahat baya
Birbahargunu Deletedmom_112 evet o gri olanı almıştım çok seviyor bebeğim burnu tıkanmasin diye de yüksekte yatması iyi oluyor, ben beşiğin içine koyuyorum geceleri gündüz de odadan odaya taşıyorum rahat baya
Anneelikk Haticedgn33 oturma minderi aldığım için çok pismanim kızım içinde bir kere sıkılıyor du . Arkadaşım kullanmadığı halde kızı bbeim kızmdan daha önce oturdu hatta tam desteksiz oturdu. Çok gereksiz mis oturma minderi olmadan da oturuyor lar zaten
Baharoloji Deletedmom_112 benimm elektrikli de var mochi sağmak için değil bir göğsünüzden emzirirken diğerine takıyorum doluyor mesajla atıyorum buzluğa hem süt artıyor hem ziyan olmuyor
Deletedmom_112 Birbahargunu çok mantıklıymış çok teşekkür ederim ♥️ bebeği onun içinde yan yatıracağız değil mi yan yatması için sırt desteği falan içine ekstra bişey alacak mıyım peki ? Kusura bakmayın çok soru sordum hiç bişey bilmiyorum çok tedirginim bu yüzden
Birbahargunu Deletedmom_112 kafanın geldiği yerde kafa desteği var oyuzden düz de yatırabilirsiniz yan da ben genelde düz yatırıyorum bebeğin başını yana çeviriyorum, bazen de sırtından hafif destekliyorum üstüne orttugum battaniyenin fazlalik yeriyle. merak etmeyin bebek gelince otomatik yükleniyor her şey en güzelini yaparsınız 😊
Merve1414 Deletedmom_112 2020 yılında a101 e gelen reflü yatagini almıştım 3 çocuk büyüttü Allah nasip ederse 4. Cocuksada kullanicam 2 oglumdada kullandım sonra arkadaima verdim şimdi 3? Cougum olacak onda kullanicam ozaman 45 TL di bayanda iş gördü