deniizz_ Burcu58 ben aşılama yaptırdığım için tüp bebek merkezi var oraya gittim direk sekreter 3 gün izinli perşembe günü gel dedi randevuları her hafta açılıyor genellikle pazartesi günleri bak istersen
Mrvdmn Burcu58 İnternetten bulamıyorum bende gidip konuş istersen o zaman müsait olunca veriyorlar. Doktor bana sadece perşembe ve cuma günleri orda olduğunu söyledi ona göre gidersen daha iyi olur diğer günler yok diye biliyorum
Burcu58 krcozlem58 onun tanışından dolayı ücret vermemiş ama fiyatı bu demiş arkadaşıma bilmiyorum ben önümüzdeki haftalar içinde bilgi almaya gideceğim bakalım
deniizz_ Burcu58 bu hafta perşembe cuma randevusu var ama dolmuş isterseniz gidin Bi konuşun belki alır yinede eğer almazsa randevu bulamıyorum ne yapmam lazım diyin
Burcu58 deniizz_ ben bu ay zaten uyuşmazlık iğnesi yaptıracağım için riske atmamak adına Numuneden kendi doktoruma randevu aldım bir daha ki kontrole de Savaş beye almayı düşünüyorum inşallah bulurum 😂
BuseBora Ben daha dün konuştum normal doğum 17 bin tl ama artırma ya gidilecek dedi 4000 tl diye bir rakam hiç geçmedi sezaryen da bile o fiyat a bulmanız zor Burcu58
Burcu58 BuseBora ya bilmiyorum dediğim gibi hatta arkadaşıma da söyledim yok ya falan dedi ben anlamadım gerçekten ama 17 binde çok fazla ya üniversite için Medicana ile yarışıyor resmen
Mrvdmn deniizz_ Sadece doktora muayene için ücret ödüyorum onun dışında yaptırdığım hiç bir teste ücret ödemedim
Burcu58 deniizz_ yaaa bana da doktorum kanama falan olursa direk acile git iğne yapacaklar dedi benim bu üçüncü gebeliğim ikisinde de sıkıntı yaşamadım bunda da çok şükür bir sıkıntı yok bakalım inşaallah da olmaz 😕