Ucarbabyy Konudan bir alakasız ama birşey sorucam detaylı ultrason için kimi önerirsiniz birde üniversite hastanesinde detaylı ultrason için özel muayene polikinliği var mı perinatoloji iyi bir doktor arıyorum
Burcu58 krcozlem58 allah allah arkadaşımın da arkadaşı daha bir hafta on gün önce orda doğum yaptı savaş bey girdi özel olarak doğumuna normal doğumdu o kız 4000 demiş ben anlamadım bu işten birşey 😂
deniizz_ Burcu58 savaş hocaya gittim perşembeye kadar izinliymiş perşembe günü gideceğim Bakalm ne diyecek
Mrvdmn deniizz_ Sadece doktora muayene için ücret ödüyorum onun dışında yaptırdığım hiç bir teste ücret ödemedim
deniizz_ Burcu58 ben aşılama yaptırdığım için tüp bebek merkezi var oraya gittim direk sekreter 3 gün izinli perşembe günü gel dedi randevuları her hafta açılıyor genellikle pazartesi günleri bak istersen
Mrvdmn Burcu58 İnternetten bulamıyorum bende gidip konuş istersen o zaman müsait olunca veriyorlar. Doktor bana sadece perşembe ve cuma günleri orda olduğunu söyledi ona göre gidersen daha iyi olur diğer günler yok diye biliyorum
Burcu58 krcozlem58 onun tanışından dolayı ücret vermemiş ama fiyatı bu demiş arkadaşıma bilmiyorum ben önümüzdeki haftalar içinde bilgi almaya gideceğim bakalım
deniizz_ Burcu58 bu hafta perşembe cuma randevusu var ama dolmuş isterseniz gidin Bi konuşun belki alır yinede eğer almazsa randevu bulamıyorum ne yapmam lazım diyin