Mila_01 Htcgnl benim bir tanıdığım 3 ay içinde hamile kalmıştı canım ama ilk zamanlar çok takıyordu sonra oluruna bıraktı bi baktı hamile
Mila_01 Htcgnl o çok ağladı canım çok dert etti kendine son ay bıraktı dedi olacağı varsa olur O ay hamile kaldı darısı sana inşallah
Sewo Nnazli1996 bebegim ölünce cok araştırdım pihtilasmayi duyunca kendim gittim bu testleri yapmak istedigimi soyledim üni hastahanesi de yaptim
Senzeliha Htcgnl rica ederim . Insllah biran önce toparlanır ve yine bebeğin olur. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insllah🙏🙏
hicimm Htcgnl cnaım mol gebelik genetik bir hatadan dolayı içerde bebek değil anormal bir doku büyüyor ama çok hızlı ilerliyor hatta bazı kişiler kemoterapi görmek zorunda kalıyorlar. Zor bir durumdu Allah kimseye vermesin. İçerideki doku büyük olduğu için rahmin açılmasını bekliyorlar normal doğum gibi sancı veriyorlar.
ebrarmom08 Htcgnl ya cok uzuldum 😐 evet benmde bi dusugum var kendi dustu benm kurtaj olmadim esim ilcede calstgi icin o ynmda yoktu o telefonun ucunda agladi ben burda agladim cok uzulmustuk kayinvlidemde bos boa konusup canmi skmisti ustelik biz hastanede annmle aglarken cay soylemis cay iciyordu. Eltim desen sakat olsaydi napcaktn iyi olmus sakata bakmasi kolaymi dedi cok iyi anliyorum seni insann damarna basilmis gbi hissediyo sukurki bidaki ay hamile kaldm suan 10+4 uz ama aklim surekli bebgmde hersy yolundami diye allah hicbir annenin kucagni bos birakmasin. En yakin zmanda.saglikli bir.evlat sahibi olursun insallah. Uzulme moralini yuksek tutmaya cals etrafa kulak asma 🙏😐
Canans Htcgnl çok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlık ve sabır versin. Şuan seni çok iyi anlıyorum. Dua et hayırlı zamanda olsun.
omertosvedos Htcgnl yaa kıyamam sana ben ya kuzum benim. Ne desem boş ne diyeceğimi de bilmiyorum 😔 acısı bir olmaz belki ama Ben bazen anne ve babamın öleceği günü düşünüp sonsuz bir boşluğa ve umutsuzluğa düşerim içimi de daha sonra şöyle rahatlatırım derim ki bu dünya yalan dünya hepimiz gideceğiz ama Rabbim bize güzel Amellerle sonsuz cennetinde bir araya getirsin tek duam budur Allahım sana İleride bağışlayacağı diğer evladınla ve bu durumu yaşadığın meleğinle diğer dünyada şimdiden güzel bir oda nasip etsin cennetinden. Geçmez acısı ama bunu düşündükçe rahatlar ve Rabbine sığınırsın. O da sana sabrını en bolundan en güzelinden verir. Üzülme diyemicem sana ama rahatlatmaya çalış kendini bu düşüncelerle 😔😔
Htcgnl omertosvedos çok teşekkür ederim canım zamanla mecburen toparlıcam kendimi herşeye şükretmek gerekiyor vardır allahın bir bildiği sözün bittiği yerdeyim
Selcanmusa Htcgnl üzülme rabbim derdi boşa vermez.. çok hamile kalıpda doğuran var Yeter ki rabbim rızkını verip kabul görsün. Allah büyük yar ve yardımcın olsun. 🤲🏻🙇🏻♀️