Htcgnl Bende evliliğimin 3. Ayında plansız hamile kalmıştım 15 ekim 2017 de öğrenmiştim. 8. Hafta da ikiz bebekler olduğunu öğrenmiştik ve mutluluğumuz iki katına çıkmıştı. O gün herşey iyiydi kalpleri çok güzel atıyordu. 2 hafta sonra normal kontrole gittiğim zaman küçüğün kalbinin durduğunu büyüyüğün de yavaşladığını öğrendik :( doktor büyük için 2 gün müddet verdi düzelmezse hemen kürtaj yapacaktı ama ertesi gün kanamam oldu acil gittim ve 28 kasım 2017 de kürtaj oldum. Doktor yaşasalardı eğer kesin hastalıklı doğacaklardı dedi ve bizde Allah’ın vardır bi bildiği diyerek atlatmaya çalıştık bunu. Doktor tek olsaydı eğer 1 ay sonra hamile kalabilirsin derdim ama ikiz olduğu için 3 ay sonra hamilelik planlayalım tekrardan demişti. Ama ben ztn plansız olduğu için hazır değildim ve önce mutluluk sonra böyle birşey olunca hepten korktum. O yüzden beklemeye karar verdik ve 9 ay sonra bu sefer isteyerek planlı bir şekilde hamile kaldım şuan 20+4 haftalığım çok şükür🙏🏻🙏🏻 Allah size de tez zaman da tekrar aynı duyguları yaşatsın inşallah🙏🏻