hicimm Canım bende yaşadım benimki daha kötüydü mol gebelikti 2 gün hastanede kaldım normal kürtaj yapamadılar çünkü normal doğum gibi yapmak zorundaydılar rahimde ilaçlar verildi serum verildi 2 gün aç susuz öyle bunalıma girmiştim ki kürtaj olduğumda çok üzülmüştüm. Aradan 6 ay geçti gebe kaldım yine şükür şuan 28 haftalığız. Diyeceğim o ki moralini bozma negatif yorumlara kulaklarını tıka. Bu süreç içinde vucudunu dinlendir kafanı dağıt kendiliğinden hamile kalırsın. Çoğu kişinin ilk gebeliği sorunlu oluyor emin ol 2.gebelikte bebeğin daha sağlam daha güçlü olacak. Geçmiş olsun 🙏
Htcgnl hicimm teşekkür ederim inşallah bende normal sağlıklı geçiririm mol gebelik ne peki sizede çok geçmiş olsun banada vajinadan hap verdiler yumuşamasi için sonrada vakumla alındı
Yasmnnn Geçmiş olsun canım benim üzülme bende kürtaj oldum bebegimin kalbi durduğu için şimdi yine hamileyim aklımda yine deli sorular aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama Rabbim korkularımızı ferahlığa çıkarsın inşallah. RABBİM ne derse o olur🙌❤️ kaç haftalıktı?
tazeanne61 Htcgnl geçmiş olsun canım 😞 Sağlıklı bir şekilde Rabbim tekrar nasip etsin 🙏 kaç haftalıktı bebeğiniz
TADADA Htcgnl üzülme kuzum vardır rabbim bi bildiği. Benim 8haftalıkken kalbi durdu aynı durumları bende yaşadım dört ay sonra hiç bi tadavi görmeden hamile kaldım şuan 8+4 haftalığız rabbime şükürler olsun tek deneyimim noldu biliyomusun olmuyo diye sakın stres yapma çünkü olmuyo ozaman 3 ay boyunca aldığım testlerin haddi hesabı yok hiç umursamadığım ay tesadüfen öğrendim hamile olduğumu
Htcgnl TADADA doğrudur bazen stresten olmuo ama bu kez doktor kontrolü altında yapıcam görüncem sürekli doktora
Sseymaugurr Htcgnl üzme kendini desekte boş biliyorum ama dilerim Allahtan en yakın zamanda hayırlısıyla gamile kalır saglıkla kucagına alırsın beveğini🙏
Sedalii Htcgnl bende aynı şeyleri yaşadım canım biliyorum o kadar zorki 😔 ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 6,5 aylık hamileyim allaha şüküt hiç bir sorunda yok kendini üzme
hicimm Htcgnl cnaım mol gebelik genetik bir hatadan dolayı içerde bebek değil anormal bir doku büyüyor ama çok hızlı ilerliyor hatta bazı kişiler kemoterapi görmek zorunda kalıyorlar. Zor bir durumdu Allah kimseye vermesin. İçerideki doku büyük olduğu için rahmin açılmasını bekliyorlar normal doğum gibi sancı veriyorlar.
hllkrdmn09 Htcgnl için rahat olsun iki kürtaj bir düşük yaşadım şimdi 14 haftalık hamileyim. hemde 2 yıl içinde ki 4. Gebeliğim . Dr unuz kontrolde temiz demiş Allah’ın izniyle yine hamile kalırsınız . Pataloji sonucunu bekleyin 2 3 ay korunun rahim bi toparlansın inşallah sağlıkla bir bebiş gelir. Kaynana değil mi duymayın 😊 dr dan çok mu biliyorlar
Senzeliha Htcgnl bebek seni istememiş sende üzülme sagliliksiz bir bebektir belki doktorlar hep diyor seni istemeyeni sende isteme diyor. Lütfen dediklerimi yanlış anlamayın daha ufaakken sizin için daha iyi psikolojik anlamda ya hareketlerini hissedip içind e oynarken aksi bir durum olsaydı. Iyi düşünün. Rabbim birdaha verir en hayırlisindan🙏🙏🙏
benian Htcgnl senin yasadiğinin aynisini yasadim canim kromozondan dolayı gelişmiyo bebek kürtajdan kırk gün sonra regl oldum bir ay korunduk şuan yine hamileyim 6 haftalik çok şükür bunda sorun yok merak etme korkma hatta kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyo.aslında sağlıklı olduğumuzunda bi göstergesi bu olay sağlıksız bebeği vücut istemiyo üzülme.
Htcgnl benian kromozondan derken biraz açıklarmısınız bana inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
Sunayaz Htcgnl sıkma kendini ben Aralık’ sonunda düşük yapmıştım Haziran’da hamile kaldım çok şükür 26 haftalık hamileyim şakın sıkma kendini. Vücudun biraz dinlensin öyle denemelere başla. Allah birdaha yaşatmasın hayırlısıyla kucağına bebiş almayı Nasip etsin 🙂
Senzeliha Htcgnl rica ederim . Insllah biran önce toparlanır ve yine bebeğin olur. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insllah🙏🙏
benian Htcgnl kıramazonlar tam bölünmediģinde düşuk oluyo yirmi bebek anneden 23 babadan 23 kromozon aliyoya tam paylaşim olmayinca yani biri 23 yada biri 20 diyelim bölunmeyince bebek sorunlu oluyo vucutdumuz bunu anlayip bebeği düşukle yani kesede gelisimi durduyo .anliyacaginiz bu bizim aslinda sağlikli oldugumuzu gösyeriyo.allah korusun o bebek doğarsa zaten engelli olur .sevinmemiz gereken bidurum aslinda.üzülme bikere oldu diye korkma.yaşiniz kaç