bebisliozlem 01180322 🫡🐣 Rabbim sağ salim tez zamanda kavuştursun, miniğiniz çok sevdi sanırım içeriyi 🤭🤗
Toprakksx1 bebisliozlem Amin Rabbim hepimizin yüzüne baksın burada bebeğini bekleyen bebek hasreti çeken ne kadar kardeşlerim varsa Rabbim nasip etsin en hayırlısından sağlıklısından 🤲🏻🥰❤
Deniz-Zeynep bebisliozlem inşallah canım benim hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun Rabbim 🥰❤️
01180322 bebisliozlem eşim diyo seni beklediğim yetmedi kızımda bekletiyor bni 😅son haftalar bittim artık. Korkuyorda insan kakasını yapabilir bilmem ne suniden çok korkuyorum cumartesiye kadar gelmezse suni dediler cnku🥺ilk gebeligim de
bebisliozlem 01180322 🤭🤭 olumsuz düşünmeyin hiç bebişiniz biraz nazlı anladığım kadarıyla, umarım her şey güzel ilerler 🤗🐣
bebisliozlem ahsenelaa 😍🥰 yaaaaa ne güzel 🤗🐣 Rabbim bebeklerimize sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi 🤲🩷
bebisliozlem ilkgozagrim__ Benimde son 2 haftadır🫨🤓 24.haftadan itibaren kilo almaya başladım 🫡🥲 ve galiba biraz abarttım kilo alma işini 😅🤭