bebisliozlem Hamisbayan maşallah Rabbim kavuştursun 🥰🐣 zaman çabuk geçiyor bir bakmışsınız 2 sayılı günlere geçmişsiniz sizde hemencecik 🤗😍
bebisliozlem 01180322 🤭🤭 olumsuz düşünmeyin hiç bebişiniz biraz nazlı anladığım kadarıyla, umarım her şey güzel ilerler 🤗🐣
bebisliozlem ahsenelaa 😍🥰 yaaaaa ne güzel 🤗🐣 Rabbim bebeklerimize sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi 🤲🩷
bebisliozlem ilkgozagrim__ Benimde son 2 haftadır🫨🤓 24.haftadan itibaren kilo almaya başladım 🫡🥲 ve galiba biraz abarttım kilo alma işini 😅🤭
ilkgozagrim__ bebisliozlem ahahaha olsun bebişler sağlıklı olsun yeter kilo verilir bende 48 le hamile kaldım 57 kiloyum
OYKUmom bebisliozlem ilki 37+4 te hersey 3 saat içinde olup bitmişti Doktorumda şimdikinin dahada kolay geleceğini 15.20 gün öncesi hazırlıklı bekle dio
Deniz-Zeynep bebisliozlem inşallah canım benim hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun Rabbim 🥰❤️
bebisliozlem Humeyra_87 Rabbim yardımcın olsun, sağlıcakla vakti geldiğinde miniğinize kavuştursun Rabbim 🥰🤲
Zeynooooooo bebisliozlem daha var 22+5 olduk oğlumla 121 günümüz (belki az belki çok) kaldı inşallah bütün anneler bebeklerine sağ salim kobuşurlar bu arada 3cü hamileliyim 8 ve 5 yaşlarında kızlaım var❤️
Ebrarabla_06 bebisliozlem son 177 kaldı ama sezeryanla olacağı için daha da erken olacak ikinci bebeğim bir kızım var 14 haftalık hamileyim