2.bebek şoku😃
anneveikibebekli nasıl dayandanız azıcık ipucu place😃
Aslanidikut o doğana kadar öbürüde büyür 😃
Merve1555 supriz nasıl oluyor bende bunu anlamıyorum korunmuyor musun😁
Canselasr dayanamıyorum çok zor
Kevserehdhd ilk korunmasız ilişkide tutmuş zaten
anneveikibebekli korktum şimdiden diyebilirim 😃
Canselasr 15 aylık bebeğim var 39+4 üm 🤭
umena
Benim bir kızım var şuan 7 buçuk aylık hem ikinciyi istiyorum hem de korkuyorum biriyle zorlanıyorum ikinciyle daha zor olursa diye veya ileride birbirlerini kıskanır da anlaşamazlarsa diye bir korku var içimde..
Sena-cy00 ben hamileliği öğrendikten sonra sevindim açıkçası, kıskanma derdi olmaz arkadaş olurlar vs diye.abimle aramda bi yas var arkadaş gibiyiz kız erkek olmamıza rağmen. Ve hep diyorum ikiz büyütüyor insanlar illaki zorluğu olur ama bi anda büyürler birlikte 💘 bence ertelemeyin düşünceniz varsa ya da bi yaşındayken düşünün
umena Aslında en mantıklısı sizin söylediğiniz hani insan uykusuzluğa zorluğa falan alışıyorken en mantıklısı 1 yıl daha başa sarıp sonra ikisini bir büyütmek ileride de büyüdüklerinin keyfini çıkarmak, düşününce ileride tam rahatlamışken başa sarıp sıfırdan yeniden uykusuzluk zorluk daha zor geliyor insana.. Bir de beni düşündüren birşey daha var o da tek yardımcım annem o da haftada bir gün gelebiliyor sadece.. Ablam ve abim de var ama onlar çalışıyor fazla görüşemiyoruz.. İki dk markete bile gitcek olsam çocuğumu bırakcak kimsem yok komşularım hep çalışıyor bu durum da da zorlanır mıyım acaba
umena merhaba. Normal dogum mu oldu sezaryen mi? Araları az ya ondan soruyorum. Ben sezaryen oldum ikinci kazayla falan hemen olursa neyaparim diye dusunuyorum ruyalarima giriyor. Aldirmamda yani olursa o yuzden korkuyorum.