Canselasr senin yine 17 aylikmis ben varya kalp krizleri geçirmiştim 9 aylık oğlum varken hopadanak hamileyim o üroloji dr.unu bir elime geçirsem ah ahh ama olsun kizikam geliyor kismetimiz böyleymiş 30 gün sonra doğuma gidiyorum oğlum 18 aylık 🥰😂

tgbmerve öyle gerçekten benim ilk çocuğum tüp bebek neler çektim bir Allah bilir bir ben ikincide de tüp bebek yaparsın dediler embriyo donduruyordum süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim aslında hamile kalmak o kadar kolaymış ki rabbim herkese bir evlat nasip zorlu yollardan değil

Sanırım aynıyız benimde 21 aylık bir bebeğim var ve karnımda 16 haftalık bir miniğim 🌸 valla Allah verir sabrını diyerekten saldım herşeyi 😂

Canselasr 😂😂😂 neden kız beraner büyürler hem de bebiş özlemiştim hemde çoook 🥲🥲

Canselasr tabiki arkadaş olarak büyürler inşallah 🥰 ikizleri olanlar napsin Bu arada profilinize baktım da Ankara Mamak ta otuyormuşsunuz hangi semtte

@Canselasr hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua eder isiniz umarım şubat ayında güzel haberler alırım Bi tane oğlum var Bi tanede kız istiyorum

Ucarbabyy bizde biraz imkansız kendiliğinden gebelik, spermimiz 6 ay ilaç tedavisi ile 5 tane elde edilebildi