Ceydametee Ceydametee Ganimetorhan https://mutluresim.com/images/2024/01/16/nKVuiX.png. Bence çok güzel ben böyle istiyorum
Bussraablg Çikolata yaptırdım instagramdan birde lokum aldım hoşgeldin prens vs yazılı kürdanlar aldım onları saplıycam üstüne hediyeliğe gerek duymadım
Atlasimgelse Ya bayIldım 🥰 😍😍 İstanbul 5 Levent’te bir pastaneye yaptırdım. Herkese söylüyorum git yaptır diye . Bayıldım vallaha 😍😍
beyzakrdmrkn Atlasimgelse 5. Leventi biliyorum hangi pastane acaba ve ücret neydi siz yaptırdığınızda
tugcesakzci Ayazinannesi16 satıcının birisi Smandh diğeri de esletc canım fiyatları artmış olabilir ben gelen ay başı almıştım
Sdagnckscu Ganimetorhan Ben böyle sukulent yaptırdım cok farklı ve güzel cocuklarımızda bizim ciceklerimiz sevgiyle büyüsün hepsi 😍❤️
Fundaa16 Mira_ll13 hastaneye yakınlarımız gelecek onlar için ayrıca eve geçince de ikram edeceğiz gelenlere 🤍🌹
Mira_ll13 Fundaa16 sayfaya baktim simdi magnet yaptirmadin demi sen cnm sadecr cikolata kac tuttu fiyat kac adet cikolata bide