Azra8Engin Ganimetorhan nişanımızda digitalmagnet sayfasından açacak magnet yaptırmıştım. Aile arasında olduğu için hem işe yarayacak hem hatıra kalacak hemde 1kac ay bir sehpa üzerinde durup sonrasında çöp olacak birsey olmasın istedim. Doğumda lokum çikolata dagiticam sadece aile olucak anne baba kardeşler. Hediyeligi mevlitte yaptırıp dağıtacağım. Aynı sayfadan biberon veya ayak izi acacak magnet. Tavsiye ederim çok kaliteli gelmişti.
Elosdef Imomuser-s nasıl yaptınız acaba ben de kendim yapmak istiyorum kolonyayı cam şişeye mi yaptınız
Sarina98 bebek giyimi ve ayakkabısı ola bilir. ben öyle yapmıştım. Görümcem bebek bezinden pasta gibi dekor yapmştı, şampuan bebek kremi bebek tarağı makas takımından oluşan sebette yapa bilirsiniz. hediye götürmek istediğinizi anlamışım ben🤣kusura bakmayın
Kerimedemir Ganimetorhan ilk bebeğimde gökkuşağı yapmıştım makromeden yanında renkli şekerler vardı bunda çok zahmetli bişey yapamicam kızım da küçük daha 12 aylık kolonya yapicam bu sefer şişesinu kendim alıp suslicem bide çikolata
Meriva nunusmom 48 adet madlen çikolata var. Çikolataların tadı taze güzel. Aralık ayında 550 TL’ye yaptırmıştım
Bahar03_ Magnet ler instangram da 100 adet yaptirdim tanesi 6.5 tl @kizevinazevi ne yaptirdim Cikolatalar da çikolata deposuna harikalar cok guzel tadida Taki yastigi ve kapı susude instangram dan 600 tl ye yaptirdim
nunusmom Ganimetorhan ben henüz yaptırmadım fakat bu magnetlerden ve bu kapısüsünün pembelisinden yaptırmayı düşünüyoeum 😇🥰
Hayallergercekolsun06 Ganimetorhan mika kutuda kare mum aldım kokulu, üzerini süsleyip etiket yapıştırıcam onu dağıtıcam. Ucuza kapatma derdindeyim açıkçası.
Brcnyk Ben sadece cikolata alacagim oda suslemeyi dusunmuyorum. Zaten dogumum hafta ici ve Ramazan ayina denk geliyor pek kimse gelemez mevlut yaparim orada dagitilacak bir seyler düşünürüm.
Rabisozdmr HMH Çikolatayı alıp etiketi yapıştırdım kutuyu ayrı aldım çok lezzetli Tatbak diye bir yer var İstanbul’da biliyorsanız
Mervepera Ganimetorhan ben kızımda oda kokusu ve magnet türk kahvesi 2 li posette hazırlatmıstım bide çikolata dağıttım Şimdi yine çikolata yaptırırım hediyeliğe daha karar vermedim ondan önce dogum günü maceramız var onu bi halletsem doguma geçeceğim
Kilaflarinmucizesi Ganimetorhan Ben trendyoldan pleksi kutu ve buble mum aldım. Süslemesini ve etiketi yapıcam. Mini kavanoz ve bal kaşığı aldım mini onları doldurup süsliycem hasır ip ve kumaş ile. Ve kolonya şişesi aldım minik onları doldurup etiket yapıştırıcam. Bunları hem hastanede hem mevlitte kullanacam. Annem de anahtarlık örüyor nazar boncuğu şeklinde içi elyaflı.
Kilaflarinmucizesi Kilaflarinmucizesi Hepsi 1000 tl tuttu bu arada ama sayı olarak baya fazla. Hastaneye çok kişi gelmeyeceği için mevlit için hazırlamış olucam