Mira_ll13 Fundaa16 sayfaya baktim simdi magnet yaptirmadin demi sen cnm sadecr cikolata kac tuttu fiyat kac adet cikolata bide
Durdaneunl irem1916 fotoğrafını atabilirmisiniz bende kızımın birinin adını inci koymak istiyorum da kendiniz mi yaptınız
Cerenbelis1 Ganimetorhan kolonya şişesi yaptırdım sandalhediyelikeşya Instagram adresinden fiyatları gayet uygun
Aysezeyno Pitirciksu gülcee desing magnet çikolata kapı süsü kolanya şişesi de sandal hediyelik eşya ya yaptırdım
beyzakrdmrkn Atlasimgelse 5. Leventi biliyorum hangi pastane acaba ve ücret neydi siz yaptırdığınızda
Atlasimgelse beyzakrdmrkn ya bana hediye yaptırdı bir arkadaşım . Ama numaraları bu isterseniz sorabilirsiniz. Butik yapıyorlar ev kurabiyesi gibi. Herkes çok beğendi vallaha ben çok sevdim . Hatta öncesinde Magnet yaptırmıştım gerek yokmuş hiç ona. Dün verdiler . Dün arkadaşıma teslim yaptığınız kurabiyeler diyebilirsiniz. 😀 D’amour Patisserie İstanbul 5 Levent 0 (532) 367 01 20
Rabisozdmr Muczem222 kutuyu trendyoldan sipariş ettim. Çikolataları tatbaktan aldım , etiketleri organizasyon yerinde yaptırdım . Yıldız anahtarlığın boncuklarını da instagramdan sipariş verdim hediyelik kartı da beren grafik sitesine yaptırdım ☺️