Neva_aydn xEndless aynen öyle yeni yeni anlıyorum annelik duygusunu sürekli ultrasonda görmek istiyorum kalbi atıyor diye belli doğduğunda çok panik bı anne olucam
Neva_aydn Ya kızlar post açtım ama dün kontrole gittim kaç gündür sancı oluyordu ağrı oluyordu doktor bana bebeğin ayakları rahim ağzında düşük riski var dedi olabilirmi böyle bişi pozisyonunu değiştirebilirimi
Neva_aydn xEndless evet hayatım öyle yapıyorum iyi geliyor bugün birazdaha sancım oldu ama iyiyim kabızlıkda var bende sancinin sebebi oda olabilir bide biliyormusun ilk defa az önce elim karnındayken vurduğunu hissettim hareket ediyordu ama ilk defa vurduğunu elimle hissettim🥹🥹🤭🤭
Merve-metin Neva_aydn ahhhhh çok güzel bir hissss 🥺🥺 kabızlıktan dolayı ağrı hissediyor olabilirsin kuzum bol bol sıvı tüket çok katı beslenmemeye çalış mümkün olduğunca
Ayselcnt Neva_aydn ibşaAllah ağrın geçer.. artık iyice hareketlenmeye başlamış maşaAllah.. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah.. cinsiyeti belli mi
Neva_aydn Merve-metin elimden geleni yapıyorum kalple ilgili bı hastalığım var benim o beni çok rahatsız ediyor
Neva_aydn Ayselcnt aminn inşallah cinsiyetini göremedi o zaman ayakları asagidaydi diye pazartesi günü yüzüncü yıl üniversitesine gidicem bu iki gündür hareketlerini hissetmiyorum
Neva_aydn Ayselcnt iyi durumu çok şükür işte ayrıntılı ultrason zamanı geldi nereye gidicegimi bilmiyorum bölgeye yok yüzüncü yılda da yok özel ne kadar ücreti bilmiyorum yaparmi hiç bilmiyorum
Ayselcnt @“Neva_aydn”#p40735407msşaAllah.. lokman hekim kaç demişti unuttum ama şakir Aydoğdu 2 sene önce 3000 e yapıyordu..ben bölgede yaptırdım..
Neva_aydn Ayselcnt geldiğimden beri bölgede randevu ariyorum yok yüzüncü yılda da yok mecbur özele gidicem ama araştırmam lazım önce nasıl yapicam telefonda bilgi vermiyorlar
Ayselcnt Neva_aydn birde randevular sabah saat 10 da güncelleniyor..hemen saat 10 da bakarsan yada 182 yi ararsan bulabilirsin belki..ben öyle yapıyordum.. tam 10 da arıyordum..